Βαθμολογία

Στο Ελευθεροχώρι το «πολυεργαλείο» Νίκος Σκόνδρας

Δυναμικά στην ενίσχυση της ομάδας «μπήκαν» οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου, με τη διοίκηση του σωματείου να ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Σκόνδρα.

Πρόκειται για ένα παίκτη  με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο και παρουσία σε αρκετές ομάδες διαφόρων κατηγοριών, ενώ αγωνίστηκε και στη Σούπερλιγκ με τα χρώματα του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σκόνδρας, γεννήθηκε στις 16-11-1992 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα Μετέωρα. Εν συνεχεία μετακόμισε στην Τρίπολη και τον Αστέρα, για να παιξει έπειτα σε ΠΑΟ Ρουφ, Γλυφάδα, Θρασύβουλο, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καλαμάτα και πέρυσι, στον Π.Ο Φήκης.

Παράλληλα είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων.

Η θέση του είναι αμυντικό χαφ, ωστόσο μπορεί εξίσου καλά να παίξει και πιο μπροστά φτιάχνοντας το παιχνίδι της ομάδας του και γενικά είναι ένας παίκτης "πολυεργαλείο", τον οποίο θα ήθελε κάθε προπονητής να έχει στη διάθεσή τους.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ελευθεροχωρίου ο Νίκος Σκόνδρας δήλωσε στο Trikalascore:

Από την πρώτη στιγμή που με προσέγγισε ο κ. Μαράβας μου έδειξε το ενδιαφέρον του και τον ευχαριστώ για αυτό. Είναι πρόκληση για μένα να αγωνιστώ σε μία ομάδα που θα αποτελείται αμιγώς από Τρικαλινά παιδιά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Πιστεύω να έχουμε μία άνετη σωτηρία και στη συνέχεια βλέπουμε. Τα περισσότερα παιδιά που ανήκουν στην ομάδα τα γνωρίζω, καθώς πέρυσι παίξαμε αντίπαλοι στο πρωτάθλημα της Α' Ερασιτεχνικής.