Βαθμολογία

Αποχωρεί από τον Τύρναβο ο Μπρέζας

Σε μια μακροσκελή ανακοίνωση «προχώρησε» ο πρόεδρος της ομάδας του Τυρνάβου, Βασίλης Μπρέζας, ο οποίος πήρε εν τέλει μετά από χρόνια παρουσίας του στο σύλλογο την απόφαση, να αποχωρήσει μαζί με τους συνεργάτες του. Στην παρακάτω ανακοίνωση όπως θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε κάνει λόγο για το πως ξεκίνησε το εν λόγω εγχείρημα, ενώ ευχαριστεί τους ανθρώπους που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.


« 1. ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ


Πριν 11 χρόνια πήραμε μια απόφαση για το καλό του ποδοσφαίρου και της πόλης μας, ενώνοντας τις δύο ομάδες σε μία. Νίκη Τυρνάβου και Α.Ε.Τ ενώθηκαν δημιουργώντας την ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 με σκοπό να υπάρξει μια ανταγωνιστική ομάδα έχοντας στο πλευρό της όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης του Τυρνάβου.Θεωρώ ότι εν μέρει το καταφέραμε αυτό, αφού φτάσαμε την ομάδα στο υψηλότεροσκαλί της ιστορίας ομάδας του Τυρνάβου. Ένα γκολ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο μας στέρησε δυστυχώς τη δυνατότητα αυτή η συνέντευξη να γίνει υπό άλλες συνθήκες.


2. ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


Μια τέτοια προσπάθεια απαιτούσε τη συνδρομή και άλλων ανθρώπων για να επιτευχθεί. Χωρίς τη βοήθεια των φίλων μου - συνεργατών μου δεν θα κατάφερνα να ανταπεξέλθω στη πάροδο του χρόνου. Στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι συχνό φαινόμενο οι άνθρωποι να ξεκινούν με όνειρα και οράματα αλλά κάπου στη πορεία να αλλοτριώνονται και να παρασύρονται σε άσχημα παιχνίδια, ευτυχώς ή δυστυχώς για μένα με τη συμπαράσταση των συνεργατών μου κατάφερα να παραμείνω πιστός στις ιδέες μου και τα πιστεύω μου.Άλλοι με οικονομική συνεισφορά άλλοι με την ανάληψη ρόλων στην ομάδα, βοήθησαν τα μέγιστα για την επίτευξη του στόχου μας.


3. ΧΟΡΗΓΟΙ


Αρωγοί σε αυτή τη προσπάθεια ήταν και οι χορηγοί της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια. Σπασμωδικά τα πρώτα χρόνια και πιο οργανωμένα αργότερα εταιρείες μικρές και μεγάλες επένδυσαν σε αυτό το όραμα προσφέροντας ότι μπορούσε η καθεμία για την πραγματοποίηση ενός ανταγωνιστικού συνόλου στο χώρο του ποδοσφαίρου.Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω στον κ. Κασίδη και στον κ. Παπαπαναγιώτου οι οποίοι αποτέλεσαν τους ισχυρότερους χορηγούς της ομάδας επενδύοντας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς αρκετά χρήματα στην ομάδα.


4. ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ


Πλέον νομίζω ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και για μένα αλλά και τους υπόλοιπους συνεργάτες μου και αποχωρούμε από την διοίκηση του συλλόγου.Ευελπιστούμε ειλικρινά να βρεθούνε κάποιοι άλλοι να την αναλάβουν και να ξέρουν ότι θα σταθούμε δίπλα τους όποτε μας χρειαστούνε.Τέλος θέλω να ευχαριστήσω εσάς τους δημοσιογράφους για τη παρουσία σας όλα αυτά τα χρόνια, αν και πιστεύω ότι θα μπορούσατε να δώσετε περισσότερη έμφαση σε αυτή τη προσπάθεια ειδικά αφού γνωρίζατε τον κόπο για να υλοποιηθεί αυτό το όραμα.Σας καλούμε την Πέμπτη 7 / 7 / 2016 στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου στις 8:00μ.μ σε γενική συνέλευση των μελών και των φιλάθλων του Δήμου Τυρνάβου για το μέλλον του Τυρναβίτικου ποδοσφαίρου.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,
Μπρέζας Βασίλειος »