Βαθμολογία

Τελειώνει του Αργυρίου

Οι μέρες περνούν και στον Αγροτικό Αστέρα στόχος είναι να αρχίσει να σχηματίζεται το ρόστερ για τη νέα περίοδο. Έτσι εντός της εβδομάδας θα τελειώσει τουλάχιστον άλλη μία μεταγραφή εκτός αυτής του Κώστα Τεγούση.

Ο λόγος για τον Ανέστη Αργυρίου, ο οποίος είναι ο εκλεκτός για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Κώστας Γεωργιάδης επέμενε εδώ και καιρό πως θα πρέπει να πάρει μία ευκαιρία ο 28χρονος παρόλο που βρισκόταν χωρίς ομάδα τους τελευταίους μήνες και τελικά εισακούστηκε. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες και να πέσουν οι υπογραφές.

Από εκεί και πέρα, οι προτάσεις για φορ πέφτουν βροχή και οι Γεωργιάδης και Ιεροκλής Στολτίδης τις αξιολογούν. Μία από αυτές είναι και ο Μάρτιν Μπλάνκο, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν που μας πέρασε στον Πανελευσινιακό.

Όπως, όμως, λένε για τη συγκεκριμένη περίπτωση οι άνθρωποι της ΠΑΕ «είναι απλώς ένας παίκτης που μας έχει προταθεί και τίποτα περισσότερο». Έχουμε επισημάνει ότι ο φορ που θα αποκτηθεί θα είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά και γι' αυτό οι Θεσσαλονικείς θα περιμένουν μέχρι να είναι σίγουροι για την επιλογή τους.

Τέλος, αποφασίστηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να είναι από τις 5-14 Αυγούστου στα Τρία-Πέντε Πηγάδια με τον Γεωργιάδη να μένει ικανοποιημένος απ' όσα είδε τη Δευτέρα (4/7) εκεί.

a-sports.gr