Βαθμολογία

Ζαϊρί: «Μπορεί να μείνω στη Ζάκυνθο»

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί τόνισε ότι προσπαθεί να δίνει σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο του εαυτό, για να βοηθά την ομάδα του να παίρνει θετικό αποτέλεσμα. Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής  μίλησε στην εκπομπή «Σπορ στο Ιόνιαν» για την απόφαση του να φορέσει την φανέλα της Ζακύνθου και τόνισε ότι δεν ξέρει αν θα συνεχίσει την καριέρα του εκεί.

Αρχικά τόνισε πως: «Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας με τον Πανελευσινιακό. Αισθάνθηκα ότι έπρεπε να προσφέρω σε όλο το ζακυνθινό κοινό. Συγχρόνως συνέπεσε το παιχνίδι με τα γενέθλια μου και αισθάνθηκα την υποχρέωση να σκοράρω σε αυτήν την ιδιαίτερη μέρα. Οι φίλαθλοι είναι συνεχώς κοντά στην ομάδα αλλά και σε εμένα. Για αυτό προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο. Αγαπάω τη Ζάκυνθο σαν νησί αλλά και την ομάδα. Από την πρώτη στιγμή ο κόσμος με αγκάλιασε και συνάντησα πολύ καλούς και ζεστούς ανθρώπους. Αυτό μου δίνει δύναμη και κάθε φορά μπαίνω στο γήπεδο με σκοπό να κερδίσω. Όλες αυτές οι εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπο μου, μου δίνουν μεγάλη χαρά. Ένας λόγος που τα καταφέρνω όλα αυτά, είναι επειδή έχω πολύ καλούς συμπαίκτες. Υπάρχει διάθεση από όλους να κρατηθεί η ομάδα στη Β’ Εθνική».

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα μελλοντικά του σχέδια, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στη Ζάκυνθο, ενώ τόνισε ότι έπαιξε ρόλο ο τεχνικός διευθυντής του ΑΠΣ Χαλίντ Κάραμα για να παίξει ποδόσφαιρο στην Ζάκυνθο: «Η βασική αιτία για να έρθω στη Ζάκυνθο ήταν ο Χαλίντ Κάραμα. Είχα πολύ καλές επαφές μαζί του από το 2007 που ήρθα για τον Αστέρα Τρίπολης. Όταν επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Κάραμα με τη Ζάκυνθο, μου πρότεινε αυτήν την εμπειρία και σκέφτηκα να έρθω. Πραγματικά η ομάδα της Ζακύνθου είναι ένα καλό μεταβατικό στάδιο για όποιον νέο ποδοσφαιριστή θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Και για μένα είναι ένα μεταβατικό στάδιο η Ζάκυνθος. Για το μέλλον δεν έχω πάρει τις τελικές μου αποφάσεις. Πέρασα μια πολύ καλή χρονιά στη Ζάκυνθο»