Βαθμολογία

Συζητήθηκαν οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων

Κεκλεισμένων των θυρών συζητήθηκαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Mega Channel, Antenna και Skai κατά της προκήρυξης του διαγωνισμού για τη χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, για τη μετάδοση υψηλής ευκρίνειας. Οι δύο πλευρές έχουν προθεσμία να καταθέσουν τα υπομνήματά τους μέχρι την Παρασκευή, ενώ η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων συζητήθηκαν επί πέντε ώρες σε σχηματισμό Ολομέλειας με πρόεδρο τον Νικόλαο Σακελλαρίου και εισηγητή τον Σύμβουλο Επικρατείας Γεώργιο Παπαγεωργίου.

Κατά τη συζήτηση των αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων παραβρέθηκε και διατύπωσε τις απόψεις του ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του υπουργείου Επικρατείας Ελευθέριος Κρέτσος, ενώ εκ μέρους των τηλεοπτικών σταθμών παραβρέθηκαν οι Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και Αναστάσιος Κωνσταντινίδης για το Mega Channel, ο Γεώργιος Δελλής για τον Antenna και για τον Skai ο Σπυρίδων Φλογαίτης,η Γλυκερία Σιούτη, ο Ηλίας Θεοδωράτος και ο Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος.

Το Ελληνικό Δημόσιο εκπροσώπησαν από το ΝΣΚ ο Ευστράτιος Συνοίκης και η Αλεξάνδρα Δημητρακοπούλου και οι δικηγόροι Ιωάννης Δρόσος και Ιωάννης Μαντζουράνης.

naftemporiki.gr