Βαθμολογία

Απόλλων Λ. και «Vasilis Samaras Transport & Logistics» συνεχίζουν

Ο Απόλλων Λάρισας στοχεύει όσο πιο ψηλά γίνεται και φέτος και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2016-17, ανακοινώνει την συμφωνία με την εταιρεία "Vasilis Samaras Transport & Logistics", που θα είναι γι άλλη μια χρονιά, εκ των βασικών "χρυσών" χορηγών της ομάδας μας.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας και ο πρόεδρος αυτής κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, νοιώθουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά, τον κ. Βασίλη Σαμαρά, ιδιοκτήτη της εν λόγω χορηγικής εταιρείας, για την συνέχιση της συνεργασίας μας, για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ποια είναι η "Vasilis Samaras Transport & Logistics"...

Ο κ. Σαμαράς Βασίλης, με καταγωγή  από οικογένεια με παράδοση στις μεταφορές από το 1930, δραστηριοποιείται  στον χώρο των μεταφορών από το 1989. Η εμπειρία, η διορατικότητα και το όραμά του για καινοτόμες μεταφορές, τον οδήγησαν στην δημιουργία της δικής του εταιρίας το 2011.

Η εταιρία Vasilis Samaras Transports & Logistics έχει έδρα στην Λάρισα στο 5ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας Βόλου σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις και διαθέτει υποκατάστημα στην Αθήνα στον Βοτανικό, Ορφέος 148.

Και τα δύο γραφεία είναι τοποθετημένα σε κομβικά σημεία και είναι εξοπλισμένα  με άρτια μηχανήματα και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό αποτελώντας  ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν χώρο αποθήκευσης ή τρόπο να διανείμουν τις παραγγελίες τους.

Μπορεί να αποθηκεύσει μεγάλο όγκο εμπορευμάτων ενώ , μέσο του ήδη υπάρχοντος οργανωμένου  δικτύου  διανομών, να οργανώσει ολοκληρωμένα την αποστολή αυτών σε διάφορους προορισμούς με τον ιδιόκτητο στόλο οχημάτων που διαθέτει. 

Από το 2013 η εταιρεια δραστηριοποιείται  και στην περιοχή των Βαλκανίων με έδρα στο Blagoevgrad της Βουλγαρίας. Η συνεργασία της Vasilis Samaras Transports & Logistics με μεγάλες μεταφορικές εταιρίες στο εξωτερικό της δίνουν τη δυνατότητα να διευρύνει τον κύκλο εργασιών της και να ικανοποιεί ανάγκες των πελατών της από Υπηρεσίες Courier, μέχρι μεγάλα φορτία εταιριών, με ασφάλεια και ακρίβεια ως προς το χρόνο παράδοσης.

Με συνέπεια και αξιοπιστία αναλαμβάνει κάθε είδους μεταφορά και την πραγματοποιεί με κύριο γνώμονά της τον πελάτη και τις επιθυμίες του.Η επιχείρηση έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001.