Βαθμολογία

Μεγάλη πρόκριση στα τελικά για τη Ν.Ε.Λ!

Μεγάλες στιγμές έζησαν αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλοι της Ν.Ε.Λ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην πόλη του Βόλου, όπου διοργανώθηκε η 3η φάση του Πανελληνιού Πρωταθλήματος Υδατοφαίρισης Μίνι Παίδων!Η ομάδα της Ναυταθλητικής Ενωσης Λάρισας προκρίθηκε στην τελική φάση του πρωταθλήματος, μπαίνοντας στις 10 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, επί συνόλου 58 ομάδων. Οι μικροί Λαρισαίοι αθλητές (ηλικίας 13 χρόνων) αγωνίστηκαν με πάθος και παρά τις άτυχες στιγμές και την απογοήτευση από κάποια αποτελέσματα (ήττες με 1 γκολ διαφορά από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και τη Νίκη Βόλου), βρήκαν το σθένος και τις ψυχικές δυνάμεις να πετύχουν τη νίκη, με την απαιτούμενη διαφορά τερμάτων, στον αγώναπου έκρινε ολόκληρη τη χρονιά και έδωσε στη Ν.Ε.Λ τη δεύτερη θέση και την πρόκριση!Η Ναυταθλητική Ενωση Λάρισας, ο νεότερος σύλλογος υγρού στίβου της πόλης μας, έχει επενδύσει στις μικρότερες ηλικίες και με σημαία το τμήμα υδατοσφαίρισης προσπαθεί να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική νέα γενιά Λαρισαίων αθλητών.Αυτή τη στιγμή εκτός της ομάδας Μίνι Παίδων με παίκτες ηλικίας 13 χρόνων, προπονούνται συστηματικά ακόμη 2 μικρότερες ηλικιακά ομάδες με αθλητές 11 και 9 ετών αντίστοιχα!

Οι αθλητές που αγωνίστηκαν για την ομάδα μας:1.Γκανταΐφης Δ, 2.Ευσταθίου Θ, 3.Καραλής Θ, 4.Βασιλόπουλος Α, 5.Χατζής Γ, 6.Γεωργίου Γ, 7.Τσαγκάλης Β, 8.Πάτσικας Β, 9. Κατσιούλας Α, 10.Μπαλτόπουλος Γ, 11.Τζίκας Δ, 12.Ζάκυνθινος Ι, 13.Βαρδακάρης Α, 14.Δρουμπούρας Σ, 15.Μπεζιλιώτης Α.Προπονητής: Γαλανόπουλος Κ. Βοηθός προπονητή: Θεοχάρης Γ. Εφορος: Καζαζίδης Γ.Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:Νίκη Βόλου – Ν.Ε.Λάρισας 9-8( 2-1 ,0-3,3-2,4-2) Σκόρερ : Βασιλόπουλος 2, Γεωργίου 6Δελφίνια Πτολεμαίδας- Ν.Ε.Λάρισας 5-12(1-6,0-0,3-5,1-1)Σκόρερ : Βασιλόπουλος 2, Γεωργίου 6,Τσαγκάλης 1, Πάτσικας 2, Ζακυνθινός 1Ν.Ε.Λάρισας – Ολυμπιακός Πειραιώς  7-8(2-4,0-2,4-0,1-2) Σκόρερ : Γεωργίου 4, Πάτσικας 1, Τζίκας 2 Νηρέας Λαμίας - Ν.Ε.Λάρισας 5-7(0-0, 2-3,3-2,0-2)Σκόρερ : Βασιλόπουλος 3, Γεωργίου 3 , Τσαγκάλης 1
Ν.Ε.Λάρισας –Κ.Ε.Κοζάνης  14-2(7-0,2-1,4-0,1-1)Σκόρερ : Βασιλόπουλος 2, Χατζής 1, Τσαγκάλης 1, Πάτσικας 2, Τζίκας 3, Ζακυνθινός 1, Δρουμπούρας 1, Μπεζιλιώτης 1, Ευστάθιου 1, Κατσιούλας 1Η τελική κατάταξη των ομάδων:1. Ολυμπιακός Πειραιώς2. Ν.Ε.Λάρισας3. Νίκη Βόλου4. Νηρέας Λαμίας5. Κ.Ε.Κοζάνης6. Δελφίνια Πτολεμαΐδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, βάσει προγραμματισμού, ο στόχος της πρόκρισης σε τελική φάση πρωταθλήματος είχε τεθεί για την 3η συμμετοχή μας και όλόκληρη η οικογένεια της Ν.Ε.Λ εξαιρετικά χαρούμενη και ικανοποιημένη που ο στόχος αυτός επετεύχθει από την πρώτη μας συμμετοχή, γεγονός που δείχνει, επίσης, το βάθος και την ποιότητα της δουλειάς σε όλα τα επίπεδα!Η ομάδα μας θα αγωνιστεί, πλέον, στην τελική φάση που διοργανώνεται σε 2 εβδομάδες και με στόχο την καλύτερη δυνατή θέση στην πρώτη μας συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα! Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο που έρχεται, η αντρική ομάδα υδατοσφαίρισης της Ν.Ε.Λ θα αγωνιστεί στους αγώνες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που θα πραγματοποιηθούν στην Ιτέα. Στόχος της ομάδας είναι να ευχαριστηθεί τους αγώνες και να κερδίσει ότι καλύτερο μπορεί από τη διοργάνωση.