Βαθμολογία

Προτάθηκε και ο Ντάνι Φερνάντεζ

Σε αναζήτηση ομάδας ο Πορτογάλος, μετά το σύντομο πέρασμα τους από τις ΗΠΑ. Καθημερινά οι προτάσεις παικτών που φτάνουν στα γραφεία του ΑΡΗ είναι αρκετές. Είτε ονομάτων άγνωστα στους «κίτρινους» είτε όμως και… γνώριμα. Οπως αυτό του Ντάνι Φερνάντεζ.

Ο 31χρονος Πορτογάλος, γνωστός στο ελληνικό κοινό, είναι πλέον ελεύθερος και προτάθηκε στους «κίτρινους» που θα κινηθούν για τρεις τερματοφύλακες, έχοντας στα χέρια τους και αυτή την επιλογή πλέον. Χωρίς όμως να υπάρχει κάτι παραπάνω.

Ο Φερνάντεζ έγινε γνωστός στην Ελλάδα από την πενταετία του στον ΠΑΟΚ (2003-08). Εν συνεχεία πήρε μεταγραφή στην Μπόχουμ, η οποία με την σειρά της τον παραχώρησε δανεικό σε Ηρακλή, Παναθηναϊκό και Πανσερραϊκό. Αφού πήγε για ένα μικρό διάστημα στην Κλουζ, υπέγραψε συμβόλαιο με την Τβέντε το 2012. Εναν χρόνο αργότερα παραχωρήθηκε δανεικός στον ΟΦΗ, για να ακολουθήσει ο δανεισμός του την επόμενη χρονιά στον Πανθρακικό. Πέρυσι αγωνίστηκε για ένα μικρό διάστημα στο Σαν Αντόνιο πάλι ως δανεικός από τους Ολλανδούς, πραγματοποιώντας εν συνεχεία και ένα πέρασμα από την Ράγιο Οκλαχόμα.

Πηγή: allaboutaris