Βαθμολογία

Μαντζανάς:«Είμαστε πάνω απ΄όλα ΑΕΛ!»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη, «φιλοξενήθηκε» ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος μίλησε για την ομάδα που εκπροσωπεί αλλά αναφέρθηκε και στην ομάδα της ΑΕΛ.


Για τα όσα σχεδιάζουν φέτος με την ομάδα, ανέφερε:
«Φέτος δίνουμε βάρος στο οργανωτικό κομμάτι αλλά και την ανακασκευή του γηπέδου.Υπάρχει μια παρέμβαση-βοήθεια της περιφέρειας και τους ευχαριστώ για αυτό, αλλά υπήρξαν και έξοδα που βάρυναν το δικό μας προϋπολογισμό.
Εμείς κάναμε μια προσπάθεια και φέραμε την ομάδα εκεί που πρέπει να παίζει. Δίνουμε προς το παρόν όλη μας τη βαρύτητα στο οργανωτικό κομμάτι. Υπάρχουν επίσης και κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι ανακοινώσημα. Κάνουμε μια προσπάθεια η οποία ελπίζουμε να αγκαλιαστεί από τον κόσμο. Προσπαθούμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι. Προσπαθούμε να φτιάξουμε έναν χώρο στον οποίο, θα μπορεί να έρχεται ο κόσμος και θα μπορεί να ευχαριστηθεί το παιχνίδι. Συζητάμε διάφορα...»


Για την ΑΕΛ και τη σχέση που έχει με την ομάδα, σχολίασε:
«Όλοι είμαστε πρώτα απ' όλα ΑΕΛ. Η σχέση μου με την ΑΕΛ είναι καλή, πάρα πολύ καλή. Όσοι άνθρωποι απαρτίζουν τον Απόλλωνα Λάρισας είναι πάνω απ΄όλα ΑΕΛ.»


Για την επομάκρυνση του Μιχάλη Ζιώγα, δήλωσε:
«Η απομάκρυνση του Μιχάλη Ζιώγα έγινε καθαρά λόγω φιλοσοφίας. Θέλαμε κάτι διαφορετικό και λήξαμε με ωραίο τρόπο τη συνεργασία μας. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ήταν ο πρώτος άνθρωπος στη λίστα και εφόσον μας απάντησε θετικά δεν υπήρχε κάτι περισσότερο».

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ