Βαθμολογία

Αναθεώρησε ο Λιονέλ Μέσι και επιστρέφει...

Λίγο η ισχυρή πίεση των περιστάσεων, λίγο η τεράστια απογοήτευση λόγω του χαμένου τελικού από τη Χιλή αλλά και τα "πυρά" που δέχτηκε, οδήγησαν τον Λιονέλ Μέσι να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την Εθνική Αργεντινής, όντας μόλις 29 ετών.

Λίγες μέρες αργότερα όμως, όλα δείχνουν πως ο «σούπερ σταρ» της Μπαρτσελόνα, έχει αναθεωρήσει σε αυτήν του την απόφαση.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η εφημερίδα "La Nacion", η οποία επικαλείται συμπαίκτη του Μέσι στην εθνική Αργεντινής και αποκαλύπτει ότι ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θα κάνει ένα μίνι διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και θα επιστρέψει δριμύτερος για το Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

Ο Μέσι βλέπει ότι οι συμπατριώτες του στην συντριπτική τους πλειοψηφία θέλουν να παραμείνει στην εθνική και γι' αυτό είναι έτοιμος να το πάρει πίσω. Δεν θα παίξει με την Ουρουγουάη και με την Βενεζουέλα που είναι οι δυο επόμενοι αντίπαλοι της Αργεντινής βάσει όσων λέει ο συμπαίκτης του, το όνομα του οποίου δεν έχει δημοσιευτεί και μετά θα κάνει το come back.

Θέλει να καθαρίσει το μυαλό του, να αποβάλει την πίεση και στην συνέχεια να κάνει μια ακόμη προσπάθεια στη Ρωσία, όπου δεδομένα ο στόχος για την Αργεντινή θα είναι η κορυφή. Ό,τι δεν κατάφερε με λίγα λόγια στους τρεις τελευταίους τελικούς που πήγε τόσο σε Copa America όσο και Μουντιάλ. Μένει να φανεί αν όντως ισχύει αυτό και τον δούμε πάλι να παίζει για το εθνόσημο.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ