Βαθμολογία

Ανακοίνωσε 10 αποδεσμεύσεις ο Απόλλων Λάρισας!

Δέκα αποδεσμεύσεις ανακοίνωσε ο Απόλλωνα Λάρισας! Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: Ο Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει τις αποδεσμεύσεις δέκα ποδοσφαιριστών του.

Μετά από την εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας και λαμβάνοντας υπόψιν όλες εκείνες τις παραμέτρους της δημιουργίας, μιας ισχυρής ομάδας, ικανής να διακριθεί στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, μένουν ελεύθεροι να διαπραγματευτούν την ποδοσφαιρική τους τύχη σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας τους, οι παρακάτω παίκτες:

Μπρέλλας Κων/νος, Αντωνόπουλος Ιωάννης, Κολιός Ευάγγελος, Φλώρος Βασίλης, Ιωαννίδης Σπύρος, Γεωργούλης Κων/νος, Κουβελάς Αλέξανδρος, και Κούρο Νίκος.

Ταυτόχρονα στην λίστα βρίσκονται και δύο παιδιά, τα οποία δήλωσαν πως "κρεμάνε" τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια στα αποδυτήρια του Απόλλωνα, δηλώνοντας εσαεί υποστηρικτές του συλλόγου μας και αυτοί είναι οι Βασίλης Σκάκος και Γιώργος Κουρδής.

Για όλα τα παραπάνω παιδιά,, που συντέλεσαν για να πετύχει η ομάδα μας, την πανηγυρική επιστροφή της, στην Γ' Εθνική κατηγορία, σαν υπερπρωταθλητές και Κυπελλούχοι Λάρισας, η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας, νοιώθει την ανάγκη να τους ευχαριστεί θερμά, έναν-έναν ξεχωριστά για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και να τους δηλώσει κατηγορηματικά ότι έχουν κερδίσει πανάξια μια εξέχουσα θέση, στο "πάνθεον" της ιστορίας του συλλόγου μας..