Βαθμολογία

Το πρόγραμμα προετοιμασίας των Τρικάλων

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου ξεκινούν τα… βάσανα για τους παίκτες του Α.Ο. Τρίκαλα που θα κάνουν αιματολογικές εξετάσεις. Το Σάββατο 16 Ιουλίου θα έχουν την ευκαιρία για την πρώτη τους συνάντηση γνωριμίας με τον προπονητή και τους υπόλοιπους που βρίσκονται στον ΑΟΤ. Η ομάδα ανακοίνωσε ολόκληρο το πρόγραμμα της ομάδας αλλά και την συμφωνία της με την εταιρία αθλητικής ένδυσης PUMA και την δημιουργία μπουτίκ.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Τρίκαλα αναφέρει τα εξής: «Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει πως την Τετάρτη 13 Ιουλίου έως την Παρασκευή 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι αιματολογικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών μας. Το Σάββατο 16 Ιουλίου, ο κ. Ψιμουλάκης θα έχει την 1η συνάντηση γνωριμίας με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Την Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η 1η επίσημη προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων με ανοικτές τις πόρτες για τους φιλάθλους.

Επίσης από την Δευτέρα 18 Ιουλίου έως και Παρασκευή 22 Ιουλίου, παράλληλα με τις προπονήσεις, οι “κυανέρυθροι” θα περάσουν από εργομετρικές και καρδιολογικές εξετάσεις. Η αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Βώλακα Δράμας, θα γίνει την Κυριακή 24 Ιουλίου και η επιστροφή αναμένεται στις 4 Αυγούστου.

Η αποστολή θα διαμείνει στο Aloni Resort & Spa. Ενημέρωση ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ για συνεργασία με αθλητική εταιρία και δημιουργία μπουτίκ Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ κάνει γνωστή την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρία αθλητικής ένδυσης PUMA. Παράλληλα ενημερώνει τους φιλάθλους πως θα δημιουργηθεί μπουτίκ από την οποία θα μπορούν να προμηθεύονται αθλητικό υλικό και αναμνηστικά είδη του αγαπημένου τους συλλόγου και τα οποία θα διατίθενται αποκλειστικά από την ΠΑΕ.

Οποιοσδήποτε άλλως διαθέσει υλικό που φέρει το λογότυπο και τα χρώματα της ομάδας μας θα διώκεται ποινικά. Θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση σχετικά με την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας της μπουτίκ».