Βαθμολογία

Απάντησε στους επικριτές του ο Σάντος

Έχει γίνει το ανέκδοτο της διοργάνωσης, όμως αν ο Πορτογάλος τελικά καταφέρει να σηκώσει την κούπα, θα είναι αυτός που θα γελάσει τελευταίος....

Ο λόγος για τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έχει φέρει την Πορτογαλία στα ημιτελικά της διοργάνωσης του Euro της Γαλλίας, δίχως καν να σημειώσει νίκη ακόμα.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το περίεργο της υπόθεσης, διότι ξέχωρα από το ενδιαφέρον αυτό στατιστικό, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει «συγκεντρώσει» ουκ ολίγους επικριτές λόγω του μη ελκυστικού τρόπου παιχνιδιού, με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα του.

Σχετικά με το γεγονός αυτό βέβαια, ο Φερνάντο Σάντος είχε να δώσει την απάντησή του:


«Ειλικρινά δεν με νοιάζει αν κάνουμε καλό ή κακό παιχνίδι. Αυτό που με νοιάζει είναι να φτάσουμε στον τελικό και να νικήσουμε» ήταν το σχόλιο του Σάντος, ο οποίος για μια ακόμη φορά ρωτήθηκε για τον... αντιποδοσφαιρικό τρόπο με τον οποίο οι Πορτογάλοι έχουν φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

«Αν θα μου άρεσε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο; Προφανώς και θα το ήθελα, αλλά ανάμεσα στο να παίζω ωραία και να είμαι ήδη σπίτι μου και στο να παίζω άσχημα και να είμαι ακόμα εδώ προτιμώ το δεύτερο» συμπλήρωσε ο Σάντος κάνοντας πολλούς να... σωπάσουν!

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ