Βαθμολογία

Γκούμας: «Κάποιοι άνθρωποι θα πάνε σπίτι τους...»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη φιλοξενήθηκε ο διοικητικός της ΕΠΣΛ , ο οποίος πρόσφατα διαχώρισε τη θέση του από την ομάδα Γρηγορίου, Αριστοτέλης Γκούμας. Ο ίδιος έκανε λόγο για το πρόσφατο συμβάν που «τάραξε τα νερά» της Ένωσης.


Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:


«Δε θεωρώ πως θα έπρεπε να τους πάρω έναν-έναν τους συμβούλους για να δω τι θα κάνω. Όταν βρίσκεται ένας υπολογιστής ανοιχτός στα οικονομικά στοιχεία, υπάρχει ένα ντουλαπάκι σπασμένο και λείπει και ένα μπλοκάκι πρόχειρων αποδείξεων, είναι δυνατόν να θεωρούμε πως αυτό το πράγμα δεν είναι παραβίαση. Είναι πάρα πολλές οι συμπτώσεις μαζεμένες.
Χωρίς κανένας να ξέρει τι έχω καταθέσει όλοι βγαίνουν τώρα και ωρύονται. Εγώ βρισκόμουν στην Αθήνα για κάποιες δουλειές. Δεν χρειάζεται για το αυτονόητο να πρέπει να ερωτηθεί κάποιος. Βρισκόμαστε τώρα στη θεση εγώ να έχω ενοχλήσει τον πρόεδρο της Ενώσεως για κάτι που πρέπει να γίνει.»


Όταν ρωτήθηκε για το αν γνώριζε για το εν λόγω μπλοκάκι, από τον δημοσιογραφό του AEL RADIO Γιάννη Καλογιάννη, απάντησε:


« Έχω διατελέσει σε όλες τις διοικητικές θέσεις της Ένωσης τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν γνώριζα για το μπλοκάκι. Κανένας σύμβουλος ή ταμίας δε γνώριζε για το μπλοκάκι. Είμαστε συνεργάτες και υπάλληλοι που δεν έχουμε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Δεν ήμουν εγώ υπεύθυνος για το ταμείο, ήταν η Κ. Καραβαριώτου. Δε γνώριζα τη διαδικασία, ούτε τη γνώριζε κανένας άλλος.
Εφόσον σε ένα μήνα έχει προγραμματιστεί το συμβούλιο, προγραμματίζουμε και εμείς τις δουλείες μας. Εγώ προσωπικά είμαι μόνος μου, λειτουργώ αυτόνομα, χωρίς να έχω εξαρτήσεις όπως υπονοεί ο Κ. Πρόεδρος. Εγώ είμαι αντιπολίτευση και έχω δικαίωμα να βάλω υποψήφιος, να αντιπολιτευτώ και δε χρειάζομαι άδεια για να λειτουργήσω στα πλαίσια της νομιμότητας. Όταν εκτιθόμαστε σε εκλογές και σε τέτοιες διαδικασίες πρώτα πρέπει να είμαστε καλυμμένοι στο σπίτι μας και το δικό μας σπίτι είναι η Ένωση.»


Τέλος, όλοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας:


«Η δικογραφία είναι σε εξέλιξη... θα καλεστούμε όλοι στην εισαγγελία. Ας με κατηγορήσουν για ότι θέλουν, εγώ είμαι καθαρός στην Ένωση μου. Επειδή πολλά ακούγονται και αισθάνομαι ρίγος από τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έγιναν στο όνομά μου αλλά και τα λόγια που ειπώθηκαν θέλω να κάνω μια έκλυση. Καλώ τον Κ. Γρηγορίου να καλέσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με την παρουσία δημοσιογράφων. Τα θέματα μπορούν να είναι η ανασφάλιστη εργασία, η αλλοίωση πρωταθλημάτων, η άρνηση για τον ορκωτό λογιστή, για παράγοντες κατά παραγγελία... Κάποιοι άνθρωποι θα πάνε σπίτι τους. Άμα δεν αποδεχτούν την πρόταση μου, θα θεωρήσω πως είναι ένοχοι απέναντι στο σωματείο Λάρισας.»

Στο «κλείσιμο» της εκπομπής, ο Γιάννης Καλογιάννης ενημέρωσε το κοινό πως ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Ζήσης Γρηγορίου, λογω ανειλημμένων υποχρωσεων δεν είχε τη δυνατότητα να πληροφορηθεί για αυτά που είπε ο Τέλης Γκούμας. Πρόκειται να ζητήσει την τοποθέτησή του από το προσωπικό του ραδιοφωνικού σταθμού και θα πάρει θέση μετά για το συμβάν.