Βαθμολογία

Επαφή με Πάτο, βλέπει Μπανούση

Πυρετωδώς δουλεύουν στον Αγροτικό Αστέρα οι άνθρωποί του προκειμένου να καταφέρουν να συμπληρώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τα περισσότερα κομμάτια του παζλ ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr υπάρχουν δύο νέα ονόματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο και αυτά είναι του Πάτο και του Μπάρι Ουσμάν Πάτο και του Κωνσταντίνου Μπανούση.

Αμφότεροι έχουν μείνει ελεύθεροι από την ΑΕΛ και ενδιαφέρουν τους Θεσσαλονικείς. Ωστόσο, οι περιπτώσεις τους διαφέρουν σημαντικά, αφού με τον Πάτο, ο οποίος έχει περάσει από τον Εύοσμο πριν πάει στους «βυσσινί», υπάρχει κώδικας επικοινωνίας και έχει γίνει ήδη επαφή. 

Σε αυτή σύμφωνα με πληροφορίες μας παρατηρήθηκε διαφορά στο οικονομικό και οι άνθρωποι του Αγροτικού περιμένουν την αντιπρόταση του παίκτη για να δουν αν γίνεται τελικά να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Για τον δεύτερο προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία κίνηση, αλλά είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει για τη μεσαία γραμμή.

Τέλος, δεν έγινε, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, την Παρασκευή (1/7) η συνάντηση των «σταχυοφόρων» με τον Βαγγέλη Γκότοβο. Αυτή τελικά θα γίνει την επόμενη εβδομάδα και αν δεν τα βρουν στην τελική συζήτηση οι δύο πλευρές, ο Αγροτικός θα στραφεί σε άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας.