Βαθμολογία

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Λ.

Συνεδρίασε χθες το βράδυ το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΛ και συζήτησε – αποφάσισε για τα παρακάτω θέματα:

ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο Πρόεδρος εισηγήθηκε και η εισήγησή του έγινε ομόφωνα δεκτή, για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, όλα τα σωματεία, όλων των κατηγοριών, να μη πληρώσουν τα παράβολα συμμετοχής τους και συνδρομή για το Ταμείο Αρωγής, τα οποία κατά την λήξασα περίοδο, μαζί με τη συμμετοχή των σωματείων για το Ταμείο Αρωγής, ήταν 300 ευρώ για τις Α΄ και Α1 κατηγορίες, 220 ευρώ για τη Β΄ κατηγορία, 200 ευρώ για τη Γ΄ κατηγορία και 50 ευρώ για το Κύπελλο. Ο κ.  Γρηγορίου θεμελίωσε την πρότασή του στο γεγονός ότι το Ταμείο της Ένωσης έχει σήμερα αυτή τη δυνατότητα παροχής προς τα σωματεία – μέλη του, για τα οποία η απόφαση αυτή θα είναι μια σημαντική οικονομική «ανάσα». Από την παραπάνω απόφαση εξαιρούνται τα σωματεία και οι Ακαδημίες που θα δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα Υποδομών.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα και το Κύπελλο αποφασίστηκε να είναι:

-Για τα σωματεία των Α΄ και Α1 κατηγοριών μέχρι την 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

-Για τα σωματεία της Β΄ κατηγορίας μέχρι την 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

-Για τα σωματεία της Γ΄ κατηγορίας μέχρι την 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

-Για το Κύπελλο μέχρι την 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 

 ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Το Δ.Σ. αποφάσισε όπως καθιερωθεί το σύστημα μέσω Τραπεζών, πληρωμής των σωματείων προς το Ταμείο της Ένωσης, όλων των απαραίτητων χρηματικών ποσών, για μεταγραφές, πρόστιμα και άλλες συναλλαγές. Οι εκπρόσωποι των σωματείων μπορούν να καταθέτουν τα απαραίτητα χρηματικά ποσά για τις παραπάνω αναφερόμενες περιπτώσεις στον αριθμό:

ΙΒΑΝ  GR 6801726090005609009829531

και να προσκομίζουν τα καταθετήρια των Τραπεζών στο Λογιστήριο της Ένωσης για να εξυπηρετούνται. Με τον τρόπο αυτό, και η Ένωση αλλά και τα ερασιτεχνικά σωματεία θα προσαρμοστούν στο νέο τρόπο συναλλαγών της εποχής μας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ

Ανατέθηκε η σύνταξη των Προκηρύξεων των φετινών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, στα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου και την παρουσίασή τους προς έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Αποφασίστηκε όπως την προσεχή Τρίτη 5 Ιουλίου, στις 8 το απόγευμα, στα γραφεία της Ένωσης, κληθούν οι εκπρόσωποι των 16 σωματείων της Α΄ κατηγορίας, προς τους οποίους θα παρουσιαστεί και θα τους ζητηθεί η γνώμη, σχέδιο για τη διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας, με αγώνες play of & play out για την ανάδειξη του πρωταθλητή και τον υποβιβασμό ομάδων.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Ανατέθηκε στον Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής κ. Γιάννη Βλάγκα, να συζητήσει το θέμα με τους 2 προπονητές των Μικτών ομάδων της ληξάσης περιόδου και να φέρει την εισήγησή του στην προσεχή συνεδρίαση

ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Ο Πρόεδρος κ. Ζήσης Γρηγορίου πρότεινε τη συγκρότηση τριμελούς επιτροπής Οικονομολόγων, με επικεφαλής τον διοικητικό σύμβουλο της Ένωσης κ. Κων. Κορακίδη, την λογίστρια της Ένωσης κ. Ελένη Πολύζου και έναν ακόμη που θα επιλέξουν οι 2 παραπάνω, για να κάνουν πλήρη διαχειριστικό έλεγχο στο Ταμείο της Ένωσης. Παράλληλα, η εν λόγω Επιτροπή να δώσει κατευθύνσεις και συμβουλές στους υπαλλήλους της Γραμματείας της Ένωσης για τη μόνιμη και μελλοντική λειτουργία του Λογιστηρίου μας. Τα αποτελέσματα της έρευνας της Τριμελούς Επιτροπής να έρθουν στο δ.σ. μέχρι την 16 Αυγούστου 2016.  Η παραπάνω πρόταση του Προέδρου έγινε ομόφωνα δεκτή.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Αποφασίστηκε όπως η επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, λόγω του καλοκαιριού, να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Αυγούστου 2016. Για επείγοντα θέματα που τυχόν προκύψουν θα αποφασίζει η Εκτελεστική Γραμματεία της Ένωσης.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Η ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιουλίου, έχει ανακηρυχθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ημέρα αργίας για τις υπηρεσίες της και για όλες τις Ελληνικές Ποδοσφαιρικές Ενώσεις, σε ανάμνηση της ανεπανάληπτης επιτυχίας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου την 4η Ιουνίου 2004. Για το λόγο αυτό και τα γραφεία της ΕΠΣ Λάρισας, τη συγκεκριμένη ημέρα θα παραμείνουν κλειστά.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2016 - 2017

Από τη Γραμματεία της Ένωσης υπενθυμίζονται για άλλη μια φορά οι ημερομηνίες που ισχύουν για τις εγγραφές – μεταγραφές των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017:

·ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ: Από 1/7 έως 31/8 2016

·ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ: Από 1/7 έως 31/8 2016 και από 1/1 έως 31/1 2017

·ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Από 1/7 έως 31/10 2016 και από 1/1 έως 31/1 2017

·ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ: Από1/9 έως 31/10 2016 και 1/1 έως 28/2 2017

·ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Από 1/7 έως 30/4 2017