Βαθμολογία

Θέλουν παραμονή Τσιάρα στον Πανθρακικό

Αναγκασμένος να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν είναι ο Πανθρακικός από τη στιγμή που υποβιβάστηκε στη Β' Εθνική και σε μεγάλο βαθμό αυτό είναι αναγκαστικό.

Οι Θρακιώτες γνώριζαν ότι οι περισσότεροι παίκτες θα αποχωρήσουν από τη στιγμή που η παραμονή δεν εξασφαλίστηκε και αυτό έγινε. Ο Αναστασιάδης πήγε στον Αστέρα, ο Παπαγεωργίου στην Ξάνθη, ο Μελίσσης στη Βέροια, ο Χασομέρης στα Τρίκαλα, ενώ ο Ντιγκινί στον Ατρόμητο.

Ακόμη κι εκείνοι που δεν έχουν κλείσει κάπου όπως οι Τζάνης, Ηλιάδης και Μπαϊκαρά δεν θα είναι εύκολο να πειστούν να παίξουν στη Β' Εθνική και μάλιστα σε μία ομάδα που δεν θα έχει στόχο της την άνοδο.

Αυτό το γνωρίζουν οι διοικούντες και ο Κώστας Ανυφαντάκης και γι' αυτό δεν θα χτυπήσουν τουλάχιστον άμεσα την πόρτα αυτών των παικτών. Αντιθέτως, εκείνος που θέλουν να κρατήσουν και το θεωρούν εφικτό είναι ο Αντώνης Τσιάρας.

Ο 22χρονος μέσος γνωρίζει καλά τη Β' Εθνική και ούτως ή άλλως εκεί έπαιζε και πέρυσι με τον Ολυμπιακό Βόλου πριν αποκτηθεί τον Ιανουάριο. Ωστόσο, βιασύνη δεν υπάρχει και άμεσα δεν αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

a-sports.gr