Βαθμολογία

Έναρξη προετοιμασίας, μεταγραφές, εργομετρικές εξετάσεις

Με τις αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσει η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου...

Οι «κυανόλευκοι» της θεσσαλικής πρωτεύουσας, επιστρέφουν στις προπονήσεις και θα προσπαθήσουν να είναι πανέτοιμοι για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η πρώτη προπόνηση των παικτών του Απόλλωνα Λάρισας προγραμματίσθηκε από τον προπονητή κ. Σάκη Θεοδοσιάδη για την Δευτέρα 25 Ιουλίου στο γήπεδο Φιλιππούπολης, όπου θα γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Σε αυτήν την επίσημη "πρώτη" που είναι ανοικτή για τους φιλάθλους της Λάρισας θα δώσουν το «παρών» όλοι οι παίκτες του Απόλλωνα, παλιοί που θα παραμείνουν αλλά και νεοαποκτηθέντες που θα αποκτηθούν τις επόμενες ημέρες (σε ένα ποσοστό 85%).

Από την Τετάρτη (20/07) εως και την Παρασκευή (22/07) οι παίκτες θα περάσουν όλοι από εργομετρικές, αιματολογικές αλλά και καρδιολογικές εξετάσεις. Το εργομετρικό εργαστήριο ALTER LIFE και οι κ.κ. Δημήτρης Κουκουφλής και Δημήτρης Καρακίτσιος  θα κάνουν τις εξετάσεις στους "κυανόλευκους" στο εργομετρικό, που θα πραγματοποιηθούν στο γνωστό γυμναστήριο FITNESS CLUB που βρίσκεται στο συγκρότημα ΓΑΙΑ, ιδιοκτησίας του διοικητικού παράγοντα του Απόλλωνα, κ. Χρήστου Τερζούδη.

Ο Απόλλωνας Λάρισας θα παραμείνει στην Λάρισα έως τις 3 Αυγούστου, ενώ στις 4 θα μεταβεί στο Ελατοχώρι όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, μέχρι την Κυριακή 14 Αυγούστου.

- Τώρα αναφορικά με τις μεταγραφές, να τονίσουμε ότι η ομάδα, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με πολλούς γνωστούς παίκτες, αξιολογεί ξεχωριστά και προσεχτικά την κάθε περίπτωση, έχει καταθέσει τις προτάσεις της και περιμένει τις απαντήσεις των ποδοσφαιριστών που επέλεξε με πολύ αυστηρά ποιοτικά κριτήρια