Βαθμολογία

Συνεχίζει στη Χαλ ο Μπρους

Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από την τεχνικη ηγεσία της Χαλ, λόγω ασυμφωνίας με τη διοίκηση σχετικά με το ύψος του προϋπολογισμού της νέας σεζόν, έδωσε μέσω μηνύματος προς τους οπαδούς της ομάδας ο Στιβ Μπρους.

Στη γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άγγλος κόουτς διεμήνυσε πως το μόνο που σκέφτεται είναι η επόμενη χρονιά που θα βρει τις «τίγρεις» στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας, κατηγόρησε τα αγγλικά μέσα για ανακρίβειες και συνέχισε, λέγοντας πως βρίσκεται σε συνεχή συνεννόηση με τους διοικούντες προκειμένου να αναμορφωθεί η ομάδα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Κλείνοντας, ζήτησε τη συνδρομή των οπαδών, τους οποίους και ευχαρίστησε για τη διαρκή στήριξη. Αναλυτικά, έγραψε:

«Με την ευκαιρία που μου δίνεται θα ήθελα να απευθυνθώ στον κόσμο της ομάδας και να τοποθετηθώ για τις φήμες που διαδίδονται στον τύπο και έχουν να κάνουν με το μέλλον μου στο σύλλογο. Παρά τα όσα λέγονται για πιθανή φυγή μου, εγώ επικεντρώνομαι στο τι συμβαίνει μέσα στο γήπεδο καθώς σε ό,τι αφορά εμένα, αυτή είναι η δουλειά μου, ως συνήθως.

Από τον τελικό των πλέι οφ και μετά βρίσκομαι τακτικά σε επαφή με τους ιθύνοντες του συλλόγου και είμαι βέβαιος πως όλοι καταλαβαίνουμε τι χρειάζεται να κάνουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Σχεδιάζουμε κάποιες βελτιώσεις στο ρόστερ μας τις επόμενες μέρες, ενώ η διοίκηση έχει οριοθετήσει το μεταγραφικό μπάτζετ και το μισθολόγιο της νέας χρονιάς. Είναι λάθος αυτό που αναφέρθηκε από τα μέσα αυτή τη βδομάδα, ότι, δηλαδή, μου ειπώθηκε πως δεν έχω τη δυνατότητα να συμφωνήσω με κανένα παίκτη. Ήδη ψάχνουμε πιθανούς στόχους προκειμένου να ενισχυθούμε. Πέραν της μεταγραφικής ενίσχυσης, επεξεργαζόμαστε και άλλα σχέδια, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στο προπονητικό κέντρο του Κότιγχαμ.

Από το Μάιο και τον τελικό του Γουέμπλεϊ έχουν ξεκινήσει οι σχεδιασμοί για τη νέα χρονιά και ανυπομονώ να συναντηθώ με παίκτες και προσωπικό για προετοιμασίας.

Όσον αφορά εσάς, τους οπαδούς, σας χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Ας κάνουμε το «KCOM» μία σκληρή έδρα, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα εναντίον της Λέστερ.

Ευχαριστώ για τη συνεχή σας στήριξη, Στιβ Μπρους». Ο Μπρους είναι προπονητής της Χαλ από το καλοκαίρι του 2012, κι όπως επιβεβάιωσε ο ίδιος, θα συνεχίσει για 5η συνεχή χρονιά στον πάγκο του συλλόγου της βορειοανατολικής Αγγλίας.