Βαθμολογία

Πήρε Ζουμπουλάκη ο Εργοτέλης

Με μία ακόμα σπουδαία μεταγραφική κίνηση ο Εργοτέλης ενίσχυσε το ρόστερ του. Παίκτης των «κιτρινόμαυρων» είναι και επίσημα από την Πέμπτη (30/7) ο 27χρονος αμυντικός Άγγελος Ζουμπουλάκης, ο οποίος με την εμπειρία που έχει από τις επαγγελματικές κατηγορίες αναμένεται να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο πρώην άσος της Κέρκυρας είχε περάσει στο παρελθόν από Πλατανιά, Θρασύβουλο, Καλλιθέα, Ατρόμητο και Φωστήρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άγγελου Ζουμπουλάκη. Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Άγγελος Ζουμπουλάκης δήλωσε:

‘Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα ανήκω στην οικογένεια του Εργοτέλη. Ελπίζω και πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι περαστική απ' αυτές τις κατηγορίες, γιατί ο Εργοτέλης ανήκει στην Super League. Πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε η προσέγγιση του Προέδρου κ. Γιώργου Βρέντζου, του οποίου οι φιλοδοξίες και οι στόχοι συμβαδίζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία μου. Στο ποδόσφαιρο δεν σου χαρίζεται τίποτα. Με σεμνότητα, ταπεινότητα και σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε υγεία και πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, για να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ο στόχος είναι αρχικά η άνοδος στην Football League και εν συνεχεία η επιστροφή του Εργοτέλη στην Super League!’».