Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Καραλή ο Εργοτέλης

Από τη Λαμία στον Εργοτέλη. Στην Κρήτη επιστρέφει μετά το πέρασμά του από την ομάδα της Φθιώτιδας ο Γιάννης Καραλής, αυτή τη φορά όμως για να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει από τα Χανιά, αναμένεται να προσφέρει σημαντικές βοήθειες στον σύλλογο του Ηρακλείου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ανακοίνωση του Εργοτέλη ανέφερε:

«Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Καραλή. Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Γιάννης Καραλής δήλωσε:

‘Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω κι εγώ στην οικογένεια του Εργοτέλη. Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου ήταν ο Πρόεδρος και η προσέγγισή του. Πρώτη φορά θα αγωνιστώ στη Γ’ Εθνική και δεν θα το έκανα, αλλά το πλάνο και η οργάνωση του Εργοτέλη μου δείχνουν ότι η ομάδα θα είναι «περαστική» απ' αυτές τις κατηγορίες. Ο Εργοτέλης ανήκει στην Super League και αυτό αποδεικνύεται από τις κινήσεις που έχουν ήδη γίνει. Στόχος του κυρίου Βρέντζου είναι η άμεση επιστροφή της ομάδας στην Super League κι εγώ ήρθα για ν' αγωνιστώ ξανά σ' αυτήν με τον Εργοτέλη. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και μαζί με τους νέους συμπαίκτες μου θα πάμε τον Εργοτέλη εκεί που ανήκει!.’».