Βαθμολογία

Ανανέωσε ο Παραφέστας στον Αχιλλέα Φαρσάλων

Και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα είναι στον πάγκο του Αχιλλέα Φαρσάλων ο καταξιωμένος τεχνικός Τάκης Παραφέστας με στόχο να οδηγήσει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. Παραμένει στην ομάδα και ο γυμναστής Χρήστος Καπελιάνης Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΟΦ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Τάκη Παραφέστα, καθώς και με τον εξαίρετο γυμναστή Χρήστο Καπελιάνη ύστερα από την άψογη συνεργασία τη σεζόν που μας πέρασε. Η διοίκηση του συλλόγου ανέθεσε εκ νέου την ευθύνη του αγωνιστικού τμήματος στους δύο αυτούς προπονητές και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους».

Δήλωση Τάκη Παραφέστα

«Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό επίπεδο, μπορείς να δουλεύεις χωρίς εμπόδια και γενικά το περιβάλλον είναι εξαιρετικό. Συνεχίζουμε την περσινή προσπάθεια η οποία ήταν αξιόλογη μέχρι το τέλος. Ομάδες σαν τον Αχιλλέα είναι υποχρεωμένες εκ των πραγμάτων να πρωταγωνιστούν. Σίγουρα η φετινή χρονιά θα είναι εντελώς διαφορετική. Δεν σημαίνει τίποτα η περσινή πορεία. Πρέπει και φέτος να διατηρήσουμε το ίδιο αγωνιστικό επίπεδο και να κοπιάσουμε για να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Απαγορεύονται τα λάθη. Πρέπει να είμαστε σεμνοί και σοβαροί».