Βαθμολογία

Ανανέωσε με ΟΦΗ ο Κοιλιάρας

Με τον Γιάννη Κοιλιάρα στο ρόστερ του θα αγωνιστεί στη Β’ Εθνική ο ΟΦΗ. Ο 28χρονος αριστερός μπακ, ο οποίος ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας την περσινή σεζόν και βοήθησε με την παρουσία του για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Β’ Εθνική, επέκτεινε την Τρίτη (28/6) το συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους» στη συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Λαμπράκη και θα συνεχίσει για μία ακόμα χρονιά υπό τις οδηγίες του Νίκου Νιόπλια.

Η ανακοίνωση του συλλόγου ήταν η εξής: «Μετά από μια γεμάτη χρονιά στην Γ’ Εθνική, όπου βοήθησε και αυτός σημαντικά τον ΟΦΗ στην άνοδο, ο Γιάννης Κοιλιάρας ανανέωσε και αυτός την συνεργασία του με την κρητική ομάδα και θα παραμείνει στις τάξεις του συλλόγου στη Football league.

Ο Κοιλιάρας την Τρίτη (28/6) το μεσημέρι έβαλε την υπογραφή του στη συμφωνία του για ένα ακόμη χρόνο με τον ΟΦΗ, μετά από συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Λαμπράκη.

Στη δήλωση που έκανε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Γιάννης Κοιλιάρας, ανέφερε ότι "είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω στην ομάδα, ώστε να ολοκληρώσουμε το στόχο, που είναι η επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα. Ήθελα να μείνω και να βοηθήσω τον ΟΦΗ και στη Β’ Εθνική, που είναι μια δύσκολη κατηγορία στην οποία έχω αγωνιστεί και έχει δυνατές ομάδες. Πιστεύω όμως ότι ο ΟΦΗ με την δυναμική που έχει καιν τον κόσμο του, θα τα καταφέρει", ανέφερε ο 28χρονος αριστερός μπακ.

O ΟΦΗ συνεχίζει τις ανανεώσεις για την επόμενη περίοδο με τους Μπολάκη, Κιάσσο, Δερμιτζάκη, Φουκαράκη, Φαζό, να έχουν ήδη κλείσει, ενώ στις μεταγραφές έχει αποκτηθεί ο Όγκμποε.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες συμφωνίες με παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ, μέσα απο τον σχεδιασμό που γίνεται σε ανανεώσεις και μεταγραφές».