Βαθμολογία

Κοντά σε συμφωνία για Φερ η Σουόνσι

Σουόνσι και ΚΠΡ αναμένεται να δώσουν τα χέρια για τον Ολλανδό διεθνή μέσο, Λερόι Φερ, ο οποίος αγωνιζόταν στους «κύκνους» ως δανεικός από την ομάδα του Λονδίνου και αναμένεται να μετακομίσει οριστικά στο «Liberty Stadium».

Αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία των δύο συλλόγων, με τους Ουαλούς να καταβάλλουν το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων λιρών (κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ), προκειμένου να αποκτήσουν τον υψηλόσωμο χαφ.

Ο τεχνικός της Σουόνσι, Φραντσέσκο Γκουιντολίν, έχει εκφράσει ρητώς την επιθυμία του ο παίκτης να μείνει «μόνιμα» στο ρόστερ, οπότε και άσκησε τις αντίστοιχες πιέσεις στη διοίκηση να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Ο Φερ αναμένεται να διευθετήσει τις προσωπικές λεπτομέρειες του συμβολαίου του, μόλις επισημοποιηθεί το οριστικό «deal», καθώς, όπως φαίνεται και η ομάδα της Τσάμπιονσιπ έχει διάθεση να πουλήσει τον παίκτη με ένα επωφελές αντίτιμο.

Από το Φεβρουάριο του 2016 έως τη λήξη της Πρέμιερ Λιγκ, ο Ολλανδός σημείωσε 11 συμμετοχές και 2 ασίστ, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην παραμονή της Σουόνσι στη μεγάλη κατηγορία.