Βαθμολογία

Συνεχίζουν στον ΟΦΗ Δερμιτζάκης, Φαζός

Στην οικογένεια του ΟΦΗ θα συνεχίσουν να ανήκουν οι Γιάννης Δερμιτζάκης (ΦΩΤΟ) και Μανώλης Φαζός, οι οποίοι ήρθαν σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου και επέκτειναν τη συνεργασία τους με τους «ασπρόμαυρους».

Ο 22χρονος τερματοφύλακας, που αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, θα παραμείνει στην ομάδα για ένα ακόμα χρόνο, ενώ ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός, υπέγραψε την Τρίτη (28/6) το νέο του τριετές συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση για τον Δερμιτζάκη ανέφερε: «Μια ακόμη ανανέωση στον ΟΦΗ! Ο 22χρονος ύψους 1μ 93 γκολκήπερ Γιάννης Δερμιτζάκης, θα είναι στο ρόστερ της κρητικής ομάδας  και την επόμενη χρονιά στην Football league.

H συμφωνία επικυρώθηκε μετά από συνάντηση που είχε ο νεαρός γκολκήπερ με τον Σταύρο Λαμπράκη, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ για ένα ακόμη χρόνο.

Ο Δερμιτζάκης αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον ΟΦΗ και έπαιξε βασικός σε όλο το δεύτερο γύρο στην Γ’ Εθνική, δείχνοντας τα προσόντα του, γεγονός που έκανε τους ανθρώπους του ΟΦΗ να ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του.

‘Να παίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκα’

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr o Γιάννης Δερμιτζάκης, ανέφερε ότι ‘είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω στον ΟΦΗ. Εγινα πραγματικά αυτό που ήθελα. Το είχα πεί και νωρίτερα, ότι θέλω να παίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα. Ο κόσμος του ΟΦΗ να είναι σίγουρος ότι θα  δώσω και πάλι τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο’.

Στον ΟΦΗ έχουν ήδη ανανεώσει Μπολάκης και Κιάσσος, ενώ έχει αποκτηθεί ο 22χρονος επιθετικός Μάριος Ογκμποε».

Η ανακοίνωση για τον Φαζό ήταν η εξής: «Ενας ακόμη παίκτης γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ, συνεχίζει στην κρητική ομάδα.

Ο λόγος για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό Μανόλη Φαζό, ο οποίος υπέγραψε την Τρίτη (28/6) το πρωί την συμφωνία του με τον ΟΦΗ, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Μανόλης Φαζός με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ανέφερε οτι ‘είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω και τη νέα χρονιά στον ΟΦΗ. Εύχομαι και η νέα χρονιά να τελειώσει, όπως η περσινή, δηλαδή με την άνοδο της ομάδας μας, αυτή τη φορά, στην Σούπερ Λίγκα’.

Οσο για τον προσωπικό του στόχο την προσεχή χρονιά, ο Μανόλης Φαζός, ανέφερε πως ‘προσωπικός μου στοχος είναι να ξαναπαίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ όπου και ανήκει’».