Βαθμολογία

Ανακοινώθηκε χωρίς να έχει υπογράψει!

Σε συζητήσεις με την Κυπριακή ΠΑΕΕΚ (ομάδα δεύτερης κατηγορίας) είναι εδώ και λίγο χρονικό διάστημα ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Πεχλιβανόπουλος.

Ο νεαρός μπακ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ζάκυνθο και μετά τον υποβιβασμό της ομάδας είναι σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Μάλιστα ο ίδιος δέχθηκε κρούση από την ΠΑΕΕΚ. Η συγκεκριμένη ομάδα τον ανακοίνωσε (!) αλλά ο ίδιος ο παίκτης όπως μας τόνισε δεν έχει υπογράψει. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές προχώρησαν αρκετά αλλά για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία επί της ουσίας.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να τονίσει πως είναι σε επαφές και με ομάδες της Football League και σε λίγες ημέρες θα πάρει την οριστική του απόφαση για το που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν.

Όπως και να έχει ο Πεχλιβανόπουλος αποτελεί ένα «εργαλείο» για κάθε προπονητή, αφού μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις και αυτό σίγουρα είναι το μεγάλο του προσόν.

Ο Πεχλιβανόπουλος είναι 22 ετών (9/6/1994) και έχει ύψος 1.77. Έχει αγωνιστεί στην Κόρινθο, το Φωκικό, τη Νίκη Βόλου, τον Τύρναβο, τον Παναργειακό, τη Ζάκυνθο, ενώ σε ηλικία 16 ετών έκανε μεταγραφή στην Ιταλική Ίντερ!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ