Βαθμολογία

«Λίγα λόγια, πολλή δουλειά»

Για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στις επαγγελματικές κατηγορίες η Σπάρτη και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τρέξουν μία σειρά από διαδικασίες προκειμένου να είναι έτοιμη η ομάδα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η σύσταση της ΠΑΕ είναι το πιο βασικό και εκεί έχει πέσει το μεγαλύτερο βάρος, με αποτέλεσμα να έχουν πάει λίγο πίσω τα μεταγραφικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γίνονται επαφές.

Παράλληλα, εντός δύο εβδομάδων αναμένεται να έχουν τελειώσει και οι εργασίες στα γραφεία της ομάδας, ενώ παράλληλα τρέχει και ο σχεδιασμός του σάιτ. Όλα αυτά κι ενώ σχεδιάζεται και το επόμενο σήμα της ομάδας.

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα γίνει κάποια παρουσίαση γι' αυτό, ενώ υπάρχει η σκέψη να δημιουργηθούν τρία διαφορετικά σχέδια και ο κόσμος να επιλέξει το τελικό.

Όλα αυτά αποτελούν προτεραιότητες για το σύλλογο, στον οποίο τρέχουν και για τη δημιουργία της ομάδας Νέων. Τη Δευτέρα (27/6), παρεμπιπτόντως, ξεκίνησε και ο δεύτερος γύρος των δοκιμαστικών.

Τέλος, το μήνυμα που περνούν προς τα έξω οι άνθρωποι της ομάδας είναι το «λίγα λόγια, πολλή δουλειά», αφού δεν θέλουν να λένε πολλά πράγματα και να ανεβάσουν τον πήχη. Ωστόσο, ξεκαθαρίζουν κατηγορηματικά πως το μπάτζετ δεν θα είναι μικρό στη Β' Εθνική. «Όλα αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας», λένε οι Λάκωνες, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα.

a-sports.gr