Βαθμολογία

Καλύφθηκε από 17 άτομα η ΑΜΚ του Άρη

Από την Παρασκευή (24/6) είχε γίνει γνωστό ότι η ΑΜΚ καλύφθηκε κανονικά στον Άρη και αυτό επιβεβαιώθηκε τη Δευτέρα (27/6) με ανακοίνωση της ομάδας, στην οποία αναφέρεται ότι τελικά χρήματα έβαλαν 17 άτομα, χωρίς να δίνει περαιτέρω πληροφορίες.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από την Τράπεζα Πειραιώς, η πενταμελής προσωρινή επιτροπή ανακοινώνει ότι δεκαεπτά είναι τα φυσικά πρόσωπα που συμμετείχαν στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ ΑΡΗΣ 1914, συγκεντρώνοντας συνολικά το ποσό του 1.201.393 ευρώ.

Η επιτροπή ζήτησε από τον Α.Σ. ΑΡΗΣ να επιβεβαιώσει ότι τα ανωτέρω πρόσωπα είναι οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του ενώ ήδη δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες σύνταξης του καταστατικού με τη μορφή συμβολαιογραφικού εγγράφου, όπως προβλέπεται από το νόμο, προκειμένου να προχωρήσει η εγγραφή της νέας ΠΑΕ στο ΓΕ.ΜΗ».

Από εκεί και πέρα, ο Λοράν Ντεσό είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη. Ο Γάλλος ανέβασε μια φωτογραφία στο facebook στα γραφεία της ομάδας με φόντο το έμβλημά της και αντιλαμβάνεται κανείς πως απομένει απλώς η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.