Βαθμολογία

Ρέλλας: «Εξετάζουμε άλλες περιπτώσεις»

Πίσω όλο το σχεδιασμό του Παναιγιάλειου πήγε το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις για την πώληση των μετοχών της ΠΑΕ. Ο Αντώνης Ρέλλας με νέα τοποθέτησή του έμεινε πιστός σε όσα λέει εδώ και καιρό, ότι δηλαδή μόνος του δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα της ομάδας.

Σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα των «μελανόλευκων», υπάρχουν δύο επιλογές για τους Αιγιώτες. Ο ίδιος προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ παραδέχτηκε πως όλη αυτή η καθυστέρηση φέρνει σε δύσκολη θέση και τους παίκτες που περιμένουν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρώτη»:

«Ήταν, δυστυχώς, μια εξέλιξη μη αναμενόμενη. Ο κύκλος των επαφών που είχε διαγραφεί, με άφηνε ιδιαίτερα αισιόδοξο και περισσότερο διότι θα έπαιρναν τη διοικητική σκυτάλη δυο άνθρωποι με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Μια σίγουρη παρακαταθήκη για την ΠΑΕ Παναιγιάλειος, που δυστυχώς δεν πήρε σάρκα και οστά».

Για το τι έφταιξε σ’ αυτό το χάσιμο χρόνου και το …ναυάγιο που ακολούθησε: «Δεν υπήρξε καλή επικοινωνία ανάμεσα στους υποψήφιους αγοραστές. Κάπου η μεταξύ τους διαφορετική φιλοσοφία και η διάσταση των απόψεων, δεν τους επέτρεψε να βαδίσουν μαζί στους νέους ορίζοντες που θα άνοιγαν και τις διοικητικές απαιτήσεις μιας μεγάλης κατηγορίας και ομάδας».

Για το δικό του ρόλο και το μερίδιο της προσωπικής ευθύνης: «Προσωπικά επέλεξα τη σούπερ περίπτωση που είχε παρουσιαστεί για τα διοικητικά του Παναιγιάλειου, κινήθηκα με προσεγμένα, σταθερά και εποικοδομητικά βήματα. Δικό μου φταίξιμο δεν υπάρχει πουθενά και ευτυχώς υπάρχει ο κ. Κατσιγιάννης που μας έφερε σε επαφή και με προσωπικές του δηλώσεις με δικαιώνει σαν αμέτοχο ευθυνών στην απρόβλεπτη και άτυχη κατάληξη που πήραν τα πράγματα. Η αναζήτηση μιας νέας διοίκησης είναι μια προσωπική προσπάθεια και προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις για την καλύτερη δυνατόν επιλογή».

Για τις επόμενες επιλογές και το χάσιμο χρόνου: «Έπρεπε να γίνει η αρχή επαφών με την καλύτερη περίπτωση που υπήρχε. Πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να εξετάσουμε και τις άλλες περιπτώσεις, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του Παναιγιάλειου. Έχω δηλώσει κι αυτό δεν αλλάζει, ότι δεν δύναμαι να εξακολουθήσω μόνος μου στην προεδρία. Βρίσκονται στο προσκήνιο ακόμα δυο επιλογές, θα επιδιώξουμε να προκύψει το καλύτερο δυνατόν».

Για την περίπτωση να είναι «συμπαίκτης» ο Αντώνης Ρέλλας: «Δεν καίγομαι γι’ αυτό, οι τίτλοι δεν κάνουν από μόνοι τους την διαφορά. Πάντα θα βρίσκομαι στο πλευρό της ομάδας, είτε ανήκει στο κομμάτι της διοίκησης, είτε όχι. Προηγείται η καλή οικονομική κατάσταση της ομάδας, με άξιους ανθρώπους που θα δώσουν λύσεις και θα οδηγήσουν τον σύλλογο εκ του ασφαλούς».

Για τη μυστικοπάθεια στις επαφές του: «Ποτέ δεν μιλάω πριν κάτι ολοκληρωθεί, αφού μόνο ζημιά μπορεί να γίνει στη διάρκεια επαφών και συζητήσεων. Αν το σκεφτείτε λίγο θα καταλάβετε ότι είναι αυτονόητο σε κάθε ποδοσφαιρική τουλάχιστον διαπραγμάτευση. Μακάρι οι επιθυμίες μας να γίνουν γεγονός και να μιλάμε στη συνέχεια με τις ώρες».

Για τους ποδοσφαιριστές που περιμένουν: «Αισθάνομαι και καταλαβαίνω την ανυπομονησία των ποδοσφαιριστών μας, που μας αγάπησαν και μας αγκάλιασαν σαν σωματείο και το εκτιμώ ιδιαίτερα. Γνωρίζουν ότι είμαι κάθετος και απόλυτος στις κουβέντες μου και αυτή την στιγμή δεν μπορώ να τάξω τίποτα σε κανένα. Σέβομαι την αγωνία τους και την τελική απόφαση που θα πάρουν».

Για την τελευταία Γενική Συνέλευση: «Δυστυχώς οι προβλέψεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μόνο δυσοίωνες είναι. Περισσότερο απογοήτευση λάβαμε από την Γενική Συνέλευση, που άφησε εκτεθειμένα και στον "αέρα" τα πρωταθλήματα, τόσο που αναρωτιέται κανείς αν ποτέ ξεκινήσουν. Ορατός ο κίνδυνος για αποχή ομάδων, απρόβλεπτες εξελίξεις μετά το "σπάσιμο" του μετώπου των 12 ομάδων».