Βαθμολογία

Ξέσπασε ο Κόκε

Μπορεί να μην έχει ενημερωθεί ακόμη από τους ανθρώπους του Άρη για το μέλλον του, όμως η απόφαση έχει ληφθεί. Ο Σέρχιο Κόκε δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου και αναμένεται να αποχωρήσει από τους Θεσσαλονικείς.

Η όλη κατάσταση μόνο ευχάριστη δεν είναι για τον Ισπανό και αυτός ήταν ο λόγος που τελικά ξέσπασε. Μέσω facebook τόνισε ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας, ότι δεν είναι υποχρεωμένος να ακούσει αναλήθειες και ότι διασύρεται το όνομά του.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του: «Μόνο προς ενημέρωση στις εφημερίδες που γεμίζουν φύλλα γράφοντας πως αποχωρώ από την ομάδα. Κανένας από τον σύλλογο δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου για να μου πει κάτι τέτοιο. Εάν τόσο μεγάλη όρεξη έχετε για να φύγω, τα πράγματα είναι απλά, ενημερώστε με και η υπόθεση έκλεισε. Ο δημοσιογράφος οφείλει να μεταφέρει πληροφορίες και όχι να γράφει αυτά που σε κάποιους συμφέρουν. Πριν ξεκινήσουν την λασπολογία ας κάνουμε μια βόλτα στην πόλη και θα έβλεπαν εάν ο Κόκε πρέπει να είναι ή όχι στην ομάδα. Και σκέφτομαι και πιστεύω πως αυτό το κέρδισα με την επιλογή μου να επιστρέψω την πιο δύσκολη στιγμή που ένιωσα ότι η ομάδα με είχε πραγματική ανάγκη. Δεν είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι, να ακούω, να διαβάζω τέτοιου είδους αναλήθειες.

Πιστεύω πως για όλα αυτά τα χρόνια που έχω προσφέρει στην ομάδα δικαιούμαι να θεωρώ τον εαυτό μου κομμάτι του σήματος του Άρη! Γι αυτό δεν μου αξίζει να μου συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω εάν κάνω λάθος ή όχι, αλλά όλα αυτά είναι ασέβεια προς το πρόσωπό μου. Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν και να διασύρουν το όνομά μου. Το μόνο που ζητάω είναι τιμιότητα και αυτό το έχω κερδίσει με την προσφορά μου στην ομάδα. Τώρα, ναι, κύριοι δημοσιογράφοι, έχετε κάτι να γράψετε…».