Βαθμολογία

Ανακοίνωσε μεταγραφή η ΑΕΛ στο μπάσκετ!

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΑΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό ότι πριν από λίγο οριστικοποιήθηκε η προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας του 19χρονου γκαρντ, Αλέξανδρου Κουβελά (1.91 μ.), που την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα της ΑΕΚ.

Ο Αλέξανδρος, που αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως πλέι μέικερ, κατάγεται από τον Ριζόμυλο Βελεστίνου και έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου, καθώς και σε Ολύμπια και Φοίνικα Λάρισας. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, για να αποκτηθεί στη συνέχεια από την ΑΕΚ. Η δεδομένη επιθυμία του ίδιου του αθλητή αλλά και της ΑΕΛ έδωσαν τη δυνατότητα να φορέσει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο τα «βυσσινί».

Ο ίδιος ο αθλητής, μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για τη δυνατότητα που έχω να αγωνιστώ για την ομάδα της ΑΕΛ τη νέα χρονιά. Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι θέλουν να έρθω και πάλι στη Λάρισα. Είναι πολύ σημαντικό που έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε έναν σύλλογο που έχει πρωταγωνιστήσει στις κατηγορίες που έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα και έχει διάθεση να κάνει κάθε χρονιά το βήμα παραπάνω. Στόχος μου είναι να δώσω το 100% των δυνάμεών μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και την επόμενη αγωνιστική περίοδο».