Βαθμολογία

Παραμένει στον ΟΦΗ ο Κιάσσος

Ο Κώστας Κιάσσος ήταν ένας από τους παίκτες που συνέβαλαν αρκετά για να πάρει ο ΟΦΗ την άνοδο στην Β' Εθνική. Οι Κρητικοί επιβράβευσαν τον έμπειρο μέσο με ανανέωση συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο, περιμένοντας τους βοηθήσει να πετύχουν και τους φετινούς στόχους τους.

Η ανακοίνωση των Κρητικών αναφέρει ότι: «Ο Κώστας Κιάσσος θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά στον ΟΦΗ! Ο έμπειρος μέσος (γεννημένος στις 13/12/1975) εξαργύρωσε την πολύ καλή χρονιά που έκανε φέτος με τον ΟΦΗ, με ένα ακόμη χρόνο συμφωνίας και θα είναι παίκτης του ΟΦΗ και στην Football league.

O Kιάσσος αγωνιζόμενος κυρίως στη θέση του δεξιού μπάκ, ήταν απο τους βασικούς συντελεστές της ανόδου του ΟΦΗ απο την Γ' Εθνική στην Football league και με εισήγηση του Νίκου Νιόπλια, συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά στον ΟΦΗ».

Ο 40χρονος αμυντικός τη Δευτέρα (27/1) το πρωί υπέγραψε τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ και δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ:«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και όλο το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, για να μείνω μια ακόμη χρονιά στην ομάδα.

Εχουμε ολοκληρώσει ένα κομμάτι απο τους στόχους που θέσαμε και απομένει ένα ακόμη. Να ανεβάσουμε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκ. Το κλειδί της επιτυχίας για να το πετύχουμε αυτό είναι ένα: δουλειά, δουλειά και μόνο δουλειά».

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον Αλέξη Περογαμβράκη και τον Αλέξη Κασμερίδη, χαρές είχε και ένας ακόμη παίκτης των «ασπρόμαυρων». Ο λόγος για τον Μιχάλη Φραγκουλάκη.

Ο μέσος του ΟΦΗ, βάφτισε την κόρη του Ιωάννα και όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το μυστήριο τελέστηκε στο κτήμα «Αρχοντικό» και νονός ήταν ο πρώην συμπαίκτης του Μιχ. Φραγκουλάκη στον ΟΦΗ, Ανδρέας Στρατήγης. Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΟΦΗ εύχεται στον Μιχάλη «να του ζήσει και μια ζωή γεμάτη υγεία και τύχη στην κορούλα του».