Βαθμολογία

Μιχαλάκης: «Κανονικά στη Β’ Εθνική η Καλλονή»

O Nίκος Μιχαλάκης έλυσε τη σιωπή του! Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της Καλλονής μίλησε στο a-sports.gr και έβαλε τέλος στα σενάρια καταστροφολογίας, που κυκλοφορούσαν μετά τον υποβιβασμό από τη Σούπερ Λίγκα σε σχέση με το μέλλον της ομάδας.

«Η Καλλονή θα είναι κανονικά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής τη νέα σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά σε σχετικό ερώτημα μας για το τι σχέδια έχει εν όψει της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Όσο για το γεγονός ότι εδώ και ένα δίμηνο δεν υπήρχε καμία δική του τοποθέτηση ο Μιχαλάκης επισήμανε: «Η σεζόν που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη. Ήθελα και χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να ηρεμίσω ψυχικά, γιατί πέρσι πέρασα πολλά. Αυτό ήταν απαραίτητο».

Ο ηγέτης της ομάδας της Λέσβου, πάντως, αποκάλυψε και την προτεραιότητα των επόμενων κινήσεων του: «Πρώτα απ’ όλα το μέλημα μου είναι να κλείσω ένα σοβαρό προπονητή. Αυτός είναι ο στόχος και εκεί επικεντρώνομαι. Από τον πάγκο θα ξεκινήσει η ομάδα. Έτσι η Καλλονή θα φτιάξει ομάδα και θα βάλουμε τις βάσεις για τη συνέχεια μας. Υπάρχει πάντως, χρόνος ως προς το σχεδιασμό…».