Βαθμολογία

Θέλει Χαβίτο και Νέτο ο Καρυπίδης

Δεν έχει κρύψει την αδυναμία του για τους παίκτες που άφησαν το δικό τους στίγμα στον Άρη... Ο λόγος για τον Θοδωρή Καρυπίδη, ο οποίος το έδειξε από πέρσι με την απόκτηση του Σέρχιο Κόκε, ενός ποδοσφαιριστή που ο Νίκος Αναστόπουλος δεν ήθελε.

Δεν είναι τυχαίο ότι τελικά ο Ισπανός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν ένα χρόνο μετά, μην έχοντας ικανοποιήσει με την απόδοσή του συνολικά. Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει τον ισχυρό άνδρα του Άρη να θέλει κι άλλες κινήσεις τέτοιου στυλ.

Ντάρσι Νέτο και Φρανθίσκο Χαβίτο αποτελούν τέτοιες περιπτώσεις. Ο πρώτος έπαιξε πέρυσι στη Βέροια και έμεινε ελεύθερος, ενώ ο δεύτερος ήταν στον Πανθρακικό. Κανείς τους δεν είχε γεμάτη σεζόν ούτε ξεχώρισε με την απόδοσή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Αναστό» δεν... τρελαίνεται με κανέναν εκ των δύο, όπως και με τον Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος αποτελεί αδυναμία του Καρυπίδη. Η άποψή του είναι πως θα πρέπει να κινηθεί για Έλληνες η ομάδα, που γνωρίζουν καλά τόσο τη δυναμική της όσο και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στη Β' Εθνική.