Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Στογιάνοβιτς ο ΑΟΤ

Εντυπωσιακό είναι το ντεμαράζ των Τρικάλων, τα οποία από την Τετάρτη (22/6) και μετά έχουν ανακοινώσει τους Χασομέρη, Γκάσιτς, Σαχσανίδη και Ίλιτς. Την Κυριακή (26/6) ήταν η σειρά του Φίλιπ Στογιάνοβιτς, ο οποίος φωτογραφήθηκε στα κυανέρυθρα. Πρόκειται για 28χρονο Σέρβο, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της χώρας του με τη Ράντνικ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σέρβο μέσο, Φίλιπ Στογιάνοβιτς. Γεννήθηκε στις 19/5/1988 και έχει αγωνιστεί στις ομάδες, Ρέντινγκ, Όμπιλιτς, Βόζντοβατς , Νόβι Πάζαρ, και πέρυσι στην Ράντνικ στην Α’ Σερβίας».

Στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε: «Άκουσα τα καλύτερα από τον Στεφάνοβιτς για τον σύλλογο, με καλή οργάνωση όπου είχε μια καλή πορεία την περασμένη σεζόν. Για μένα είναι μια νέα εμπειρία. Η Ελλάδα είναι μια ποδοσφαιρική χώρα και θέλω να πετύχω μαζί με τους στόχους της ομάδας που έχουν μπει και είναι υψηλοί. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα, αλλά έχω αγωνιστεί σε Ρουμανία και Σερβία. Θα δώσω τα πάντα και ελπίζω να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν».