Βαθμολογία

Πήρε Στεφανάκο ο Εργοτέλης

Αποφασισμένος να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες είναι ο Εργοτέλης, ο οποίος έκανε την τέταρτη μεταγραφή του μετά τους Δημήτρη, Κατσικοκέρη και Τζάνη.

Ο λόγος για τον Μανώλη Στεφανάκο, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναιτωλικό. Ο 25χρονος τερματοφύλακας την τελευταία τετραετία ήταν στο Αγρίνιο και φέτος ξεκίνησε βασικός με τον Λεονέλ Πόντες, αλλά έχασε μετά την αλλαγή προπονητή τη θέση του από τον Δημήτρη Κυριακίδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κρητικών: «Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Mανώλη Στεφανάκου.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Μανώλης Στεφανάκος δήλωσε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, ο οποίος με προσέγγισε προσωπικά. Ομολογώ ότι με ενθάρρυνε αποφασιστικά το πλάνο και το όραμά του για την ομάδα. Μου έδωσε να καταλάβω ότι θέλει να κάνει τον Εργοτέλη μεγάλο τα επόμενα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που θα συμμετάσχω κι εγώ σ’ αυτήν την προσπάθεια και θα βοηθήσω μ' όλες μου τις δυνάμεις να εκπληρωθούν οι στόχοι μας".

ΞΕΚΙΝΑΜΕ!».