Βαθμολογία

Παρουσιάστηκε από την Εσπανιόλ ο Ρομπέρτο

Στην επίσημη παρουσίαση του πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού προχώρησε την Παρασκευή (24/6) η Εσπανιόλ, με τον Ισπανό γκολκίπερ να κάνει τις πρώτες δηλώσεις του σε δημοσιογράφος ως ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Σημειώνεται πως ο Ρομπέρτο υπέγραψε για τρία χρόνια και η ρήτρα αποδέσμευσης που μπήκε το συμβόλαιό του είναι ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» θα εισπράξουν 3 εκ. ευρώ για την πώληση.

Στις δηλώσεις του ο Ρομπέρτο επισήμανε: «Κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να ονειρευόμαστε. Προφανώς και δεν συζητάμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά θέλουμε να βάλουμε τον πήχη ψηλά. Θεωρώ ότι βρίσκομαι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας μου, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε επίπεδο αυτοπεποίθησης και προσωπικότητας.

Πριν τρία χρόνια έφυγα από την Ισπανία και πλέον μετράω περισσότερα από 250 επίσημα παιχνίδια, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, ειδικά για έναν τερματοφύλακα. Είμαι σε θέση να προσφέρω την εμπειρία μου, τόσο στις καλές όσο και στις δύσκολες στιγμές της ομάδας. Η καθημερινή δουλειά θα δείξει σε τί επίπεδο βρίσκομαι».