Βαθμολογία

Βενγκέρ: «Σεβόμαστε την απόφαση Βάρντι»

Για την περίπτωση Βάρντι που κατέληξε σε «ναυάγιο» και για το ενδεχόμενο ενασχόλησης με τον Ενγκολό Καντέ, εφόσον εκείνος αποχωρήσει από τη Λέστερ, μίλησε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός δήλωσε πως τρέφει σεβασμό για τον επιθετικό των «αλεπούδων», παρά το γεγονός ότι ο 29χρονος είχε αφήσει στην αναμονή τους «κανονιέρηδες» για τρεις εβδομάδες, πριν τελικά ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Αγγλίας. «Αποφάσισε να μείνει στη Λέστερ και πρέπει να το σεβαστούμε. Καλή του τύχη» δήλωσε ο Αλσατός.

Παρόλα αυτά, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί η Άρσεναλ με τον Ενγκόλο Καντέ το φετινό καλοκαίρι. Ο Βενγκέρ πιστεύει ότι η άφιξη του Ναμπαλίς Μεντί στη Λέστερ, θα ανοίξει τη δρόμο για την αποχώρηση του 25χρονου μέσου από το «King Power Stadium». 

«Ο Καντέ βρίσκεται στη λίστα πολλών ομάδων. Στη μεσαία γραμμή έχουμε πολλούς παίκτες. Θα δούμε τι θα συμβεί στις επόμενες δύο-τρεις εβδομάδες. Η Λέστερ έφερε τον Μεντί από τη Νις, ο οποίος μοιάζει πολύ στον Καντέ. Δεν ξέρω αν φαντάζονται το μέλλον τους χωρίς αυτόν».