Βαθμολογία

Ανακοίνωσαν Σαχσανίδη για το τέρμα τα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα προχώρησαν στην απόκτηση του 26χρονου τερματοφύλακα, Φίλιππου Σαχσανίδη, με την επίσημη ανακοίνωση να έρχεται το πρωί της Παρασκευής (24/6).

Ο Σαχσανίδης έχει εμπειρία τόσο από τη Σούπερ Λίγκα, έχοντας αγωνιστεί στον ΟΦΗ και τον Πανιώνιο, όσο και από το εξωτεριλό, καθώς πέρυσι αγωνιζόταν σε επαγγελματική ομάδα στην Φινλανδία.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Φίλιππο Σαχσανίδη. Γεννήθηκε στις 23/10/1989 και έχει πλούσιες εμπειρίες και από την Σούπερ Λίγκα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ασπρόπυργο, στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Σούπερ Λίγκα με ΟΦΗ και Πανιώνιο, στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών, στην Δόξα Δράμας και πέρυσι βρισκόταν σε επαγγελματική ομάδα στην Φινλανδία».

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που ήρθα σε μια ομάδα όπως τα Τρίκαλα. Είμαι απόλυτα ενημερωμένος για τους στόχους της ομάδας, οι οποίοι είναι υψηλοί και θέλω να βοηθήσω για να υλοποιηθούν. Γνωρίζω την ιστορία και την δυναμική του κόσμου, ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους αυτούς. Είναι σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει μπροστά σε τέτοιο κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή που με επιλέξανε και εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά».