Βαθμολογία

Τσίκινης για Παναιγιάλειο

Από μέρα σε μέρα πηγαίνει η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Παναιγιάλειο και αυτό έχει κουράσει τους πάντες, από τις δύο πλευρές που εξακολουθούν να συζητούν μέχρι τους φιλάθλους της ομάδας και τους παίκτες που είναι στο περίμενε...

Ωστόσο, η πλευρά των ενδιαφερόμενων δεν σημαίνει ότι έχει κάτσει με τα χέρια σταυρωτά και περιμένει να οριστικοποιηθεί το deal, αλλά ταυτόχρονα προετοιμάζει το έδαφος.

Μία από τις κινήσεις που έχει κάνει είναι να έρθει σε επαφή με τον Ηρακλή Τσίκινη, στον οποίο έχει γίνει κρούση για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής των «μελανόλευκων» σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2009 ο Τσίκινης ύστερα από 22 χρόνια στη διαιτησία είχε αναλάβει χρέη τιμ μάνατζερ στους Αιγιώτες, στους οποίους δεν κατάφερε να κάτσει πολύ.

Ο Μεσσήνιος ενδιαφέρεται να κάνει μία νέα αρχή στον Παναιγιάλειο, έχει ήδη ενημερώσει για τις προθέσεις του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στους «μελανόλευκους» θα πάει μόνο αν ολοκληρωθεί η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, αφού με τον Αντώνη Ρέλλα δεν είχε καμία συνομιλία έως τώρα.

a-sports.gr