Βαθμολογία

Από τον Πανσερραϊκό στην Α.Ε. Καραϊσκάκης

Οι σκέψεις περί απόσυρσής του από τη δράση δεν έγιναν πράξη, αφού την Πέμπτη (23/6) ήρθε σε συμφωνία με την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Ο λόγος για τον Απόστολο Ανδρούτσο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό και μεταπήδησε στον σύλλογο της Άρτας.

Η σχετική ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με τον έμπειρο τερματοφύλακα Απόστολο Ανδρούτσο που πέρυσι αγωνίζονταν στον Πανσερραικό και ανήκει πλέον στις τάξεις της ομάδας μας.

Με την εμπειρία του ο 27χρονος (26-7-1989) Γιαννιώτης τερματοφύλακας, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει ουσιαστικά και θα είναι ο φύλακας-άγγελος της ομάδας μας.

Ο Απόστολος Ανδρούτσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν,σε Ατρόμητο, Καλλιθέα, Παναιγιάλειο, Παναχαική (έχει διατελέσει και διεθνής με την εθνική ελπίδων), Πανσερραικό.

Είμαστε χαρούμενοι για μια ακόμη σημαντική ενίσχυση της ομάδας όπως αυτή του Απόστολου Ανδρούτσου, τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες. Εντός των ημερών θα ολοκληρωθούν και τα τυπικά της μεταγραφής».

Αναφορικά με τα διοικητικά του Πανσερραϊκού, το περίφημο συμβούλιο δεν έγινε ποτέ, ενώ οι επαφές του Χρήστου Κοράκη με τους επιχειρηματίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον περί οικονομικής ενίσχυσης δεν έχουν φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα μέχρι στιγμής.