Βαθμολογία

Ο Μαντζανάς απογειώνει τον Απόλλωνα Λάρισας!

Η παρουσία του Παναγιώτη Μαντζανά στην προεδρία του Απόλλωνα Λάρισας τα τελευταία χρόνια, έχει παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε να επιστρέψει με σταθερά βήματα το ιστορικό σωματείο ξανά στο δρόμο των μεγάλων επιτυχιών.

Ένας νέος σε ηλικία άνθρωπος με φρέσκιες ιδέες, πολύ όρεξη και οικονομική επιφάνεια δείχνει έτοιμος να οδηγήσει και τη νέα σεζόν τον Απόλλωνα Λάρισας σε μεγάλες επιτυχίες.

Σίγουρα κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Παρόλα αυτά μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία, ο πρόεδρος της ομάδας μαζί με τους συνεργάτες του δουλεύουν καθημερινά σε όλα τα επίπεδα ώστε το σωματείο να παρουσιαστεί πανέτοιμο τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Δουλειά σε βάθος…

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, ο Απόλλων Λάρισας εκτός από την «βιτρίνα» του που είναι η πρώτη ομάδα έχει δημιουργήσει ακαδημίες και μάλιστα με μεγάλη πολλά παιδιά.

Ο Απόλλων έχει πλέον στο δυναμικό του πάρα πολλούς μικρούς ποδοσφαιριστές και στοχεύει μέσα από τα «σπλάχνα» του τα επόμενα χρόνια να αναδείξει τα νέα «αστέρια» της ομάδας. Στο κομμάτι των ακαδημιών ο Απόλλων δουλεύει πολύ σοβαρά και τα πρώτα δείγματα γραφής έχουν αρχίσει να φαίνονται.

Σημαντικές εργασίες στο γήπεδο!

Ενόψει της Γ’ Εθνικής ο Απόλλων Λάρισας προετοιμάζεται ώστε να έχει το γήπεδό του σε όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται. Μάλιστα ο αγωνιστικός χώρος είναι πραγματικό «χαλί» μετά την αλλαγή του χλοοτάπητα.

Παράλληλα αυτές τις μέρες αναμένονται να γίνουν βελτιωτικές κινήσεις στους εσωτερικούς χώρους τους γηπέδου (αποδυτήρια – γραφεία) και παράλληλα θα παρουσιάσουν μια πολύ καλύτερη εικόνα και οι εξέδρες αφού και εκεί αναμένεται να γίνουν κάποια έργα προς όφελος του κόσμου.

Κεφάλαιο ο Θεοδοσιάδης!

Τέλος η πρόσληψη του τεχνικού Σάκη Θεοδοσιάδη στην ομάδα του Απόλλωνα ήταν σίγουρα κάτι που δείχνει και την διάθεση του προέδρου ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Θεοδοσιάδης είναι ένας από τους καλύτερους νέους και ανερχόμενους προπονητές της χώρας μας που για πέντε χρόνια έδειξε τα διαπιστευτήριά του στη Β’ Εθνική με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Μέχρι το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου που θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της ομάδας θα γίνουν οι συζητήσεις ώστε να έχει σχηματιστεί το ρόστερ της νέας περιόδου και ο Απόλλων να είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει και τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ