Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Θα δώσουμε τα πάντα»

Ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας κ. Σάκης Θεοδοσιάδης μίλησε για τη νέα προοπτική στην καριέρα του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Σας καλωσορίζω και εγώ όλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο για την εκτίμηση προς το πρόσωπό μου. Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για εμένα. Δε θέλω να πω πολλά πράγματα. Θέλω να σταθώ αντάξιος απέναντι στη διοίκηση.

Μαζί με τους συνεργάτες μου, αλλά και με ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα δώσουμε τα πάντα, ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Αυτό είναι που θα επιδιώξουμε είναι η διάκριση. Ο Απόλλων στη Γ' Εθνική, μαζί με τη Λάρισα στη Σούπερ Λιγκ εκπροσωπούν τον κόσμο της Λάρισας. Θέλουμε να είμαστε καλοί, ώστε να συγκεντρώσουμε νέους φιλάθλους, οι οποίοι θα στηρίζουν την προσπάθειά μας.

Σχετικά με ερώτηση που του τέθηκε για το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ο Σάκης Θεοδοσιάδης απάντησε: «Υπάρχει μια άριστη σχέση μεταξύ προπονητών και διοίκησης. Για εμάς μετράει το στοιχείο της οργάνωσης. Ο πρόεδρος έχει φοβερή όρεξη και κυρίως το κομμάτι της οργάνωσης είναι αυτό στο οποίο θα δώσουμε έμφαση. Στο μεταγραφικό σχεδιασμό μπορώ να σας πω ότι δεν θα έρθουν παίκτες για εντυπωσιασμό, αλλά ποδοσφαιριστές ουσίας. Ήδη έχουμε αξιολογήσει το ρόστερ και θα κρίνουμε αλλά και θα πράξουμε, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Δεν θέλουμε να είμαστε κομπάρσοι αλλά πρωταγωνιστέ».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ