Βαθμολογία

Κοντά σε Όστοϊτς, πάει και για Σιδεράκη η Λαμία

Η σπουδαία μεταγραφή του Ανδρέα Βασιλόγιαννη ήταν μόνο η αρχή για τη Λαμία! Οι Φθιώτες συνεχίζουν το ίδιο δυναμικά και στις επόμενες μεταγραφές τους, με τον Όστοϊτς να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα και τον Σιδεράκη να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr η Λαμία βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μια πολύ σημαντική προσθήκη, αυτή του Μπράνκο Όστοϊτς που αγωνιζόταν τα 3 τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Βέροιας. Ο 32χρονος μεσοαμυντικός που μπορεί να παίζει με την ίδια επιτυχία τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικό χαφ, μέτρησε πέρυσι στη Σούπερ Λίγκα 12 συμμετοχές και με την εμπειρία του μπορεί να αναβαθμίσει πολύ τα μετόπισθεν της ομάδας.

Πέρα από τον Όστοϊτς, η Λαμία αναμένεται να ενισχυθεί και στον «άσο». Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται πολύ σοβαρά η περίπτωση του Γιάννη Σιδεράκη για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο 29χρονος γκολκίπερ με εμπειρία και στη Σούπερ Λίγκα, πραγματοποίησε πέρυσι 18 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη. Από τους «κίτρινους» έμεινε ελεύθερος και πλέον βρίσκεται σε επαφές με τους Φθιώτες, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και η Εξελεγκτική Επιτροπή

Στο μεταξύ έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών στον ερασιτέχνη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η τριμελής Ειδική Εφορευτική Επιτροπή η οποία διενήργησε τις αρχαιρεσίες για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής κατά τη Γενική Συνέλευση του Σωματείου την 16η Ιουνίου 2016 ανακοινώνει τα παρακάτω:

α. Επί συνόλου 38 εγγεγραμμένων και ταμειακώς εντάξει μελών ψήφισαν 31.

β. Εκλέγονται κατά σειρά εκλογής οι παρακάτω:

Για το Δ.Σ.

1) Τσιλαλής Νικόλαος

2) Μοδιάτης Γεώργιος

3) Παπαδής Αθανάσιος

4) Φώσκολος Παναγιώτης

5) Πουλόπουλος Δημήτριος

6) Μαλιάγκας Γεώργιος

7) Γιαννακάκης Ηρακλής

Αναπληρωματικά Μέλη οι:

8) Τσούκαλος Ευθύμιος

9) Ζαχάρης Ηλίας

10) Κοσμάς Θωμάς

11) Πρέντζας Σεραφείμ

12) Δημητρέλος Κων/νος

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

1) Καραχάλιος Αθανάσιος

2) Παλιαλέξη Μαρία

3) Ρεντζόπουλος Κων/νος

Αναπληρωματικά Μέλη

4) Οικονόμου Μαρία

5) Βλάχος Παναγιώτης

Η Εφορευτική Επιτροπή θεωρεί υποχρέωση της να ευχαριστήσει τα μέλη του Σωματείου για τη συμμετοχή και τη συνδρομή τους κατά τη διενέργεια των αρχαιρεσιών».