Βαθμολογία

«Ο Άρης θα χτιστεί για να κερδίσει το πρωτάθλημα»

Με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα πορευθεί και στη Β’ Εθνική ο Άρης, σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο. Με δηλώσεις του την Κυριακή (19/6) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89,4», ο τεχνικός των «κιτρίνων» ξεκαθάρισε ότι οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν θα είναι πολύ καλύτεροι από τους τωρινούς. Αποσπάσματα από τις δηλώσεις Αναστόπουλου:

«Δεν μίλησα ποτέ με τον Κόκε, όπως έγραψε μια εφημερίδα, με τους μόνους που μίλησα είναι ο Σιδεράκης και ο Πόι και φυσικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα έως ότου ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό του Άρη, κάτι που δεν είναι δική μου ευθύνη, αλλά ούτε και του κ. Καρυπίδη.

Η καθυστέρηση υλοποίησης της επένδυσης οφείλεται σε νομικά και άλλα θέματα, έπρεπε να είχαν γίνει από πέρυσι, αλλά δυστυχώς για τον Άρη, δεν έγιναν και τώρα ταλαιπωρούμαστε εμείς.

Ο Άρης θα χτιστεί για να κερδίσει το πρωτάθλημα και του χρόνου, άρα οι παίκτες που θα έρθουν, θα είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς που έχουμε. Ξέρω τι θέλω και έχω την άνεση να πάρω τους παίκτες, αφού με τον κ. Καρυπίδη μιλάμε σχεδόν κάθε ημέρα.

Θα αρχίσουμε προετοιμασία στις 15 Ιουλίου, αλλά και λίγο αργότερα να αρχίσουμε δεν υπάρχει πρόβλημα, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει προς το τέλος Σεπτεμβρίου, άρα έχουμε το χρονικό διάστημα να προετοιμασθούμε σωστά.

Οι παίκτες που θα έρθουν στον Άρη θα πρέπει κατ’ αρχάς να είναι ικανότατοι και ένα ακόμη πολύ σημαντικό θέμα θα είναι η εξωγηπεδική ζωή τους. Δεν θα δεχθώ κακή ζωή έξω από τα γήπεδα, ποτά, ξενύχτια και τέτοια. Θα είναι τύπος και υπογραμμός, διαφορετικά δεν μας κάνει για τον Άρη, όπως και εάν λέγεται. Σε αυτό θα είμαι κάθετος.

Δεν έκανα διακοπές, γιατί ο προπονητής πρέπει να είναι ταγμένος στη δουλειά του και εγώ θέλω να πετύχω στον Άρη.

Ήμουν στην Αθήνα και έκανα επαφές για να δυναμώσει η ομάδα, δεδομένου ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη στη Β’ Εθνική και σίγουρα ο κόσμος του Άρη, όπως κι εγώ και ο κ. Καρυπίδης θέλουμε του χρόνου τέτοιο καιρό να προετοιμαζόμαστε για τη Σούπερ Λίγκα».