Βαθμολογία

Οικονόμου: «Δεν έχω καμία ανησυχία για Καρυπίδη»

Πεπεισμένος ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά στον Άρη δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη, Τάσος Οικονόμου, ο οποίος τοποθετήθηκε την Πέμπτη (16/6) σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Όπως υποστήριξε ο Τάσος Οικονόμου, το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, ενώ τόνισε πως ο ίδιος δεν έχει ανησυχία για το γεγονός ότι δεν έχουν κατατεθεί ακόμη τα χρήματα από την πλευρά του Θόδωρου Καρυπίδη. Παράλληλα αποκάλυψε πως υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο στον Άρη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis 95,5 fm»:

Για το κλίμα που επικρατεί στον Άρη, σημείωσε: «Είναι καλό το κλίμα. Δημιουργήθηκε μια πενταμελής επιτροπή για να τρέξει τα πράγματα και περιμένουμε να κατατεθεί το ποσό. Περιμένουμε την αδειοδότηση και στη συνέχεια δεν θα συναντήσουμε κανένα άλλο εμπόδιο. Δεν νομίζω ούτε με την ΕΠΟ να έχουμε πρόβλημα. Ο κ. Καρυπίδης είπε ότι θα καταβάλλει το ποσό μέχρι τις 24 Ιουνίου».

Για το αν υπάρχει ανησυχία για το γεγονός ότι δεν έχουν κατατεθεί ακόμα τα χρήματα, είπε: «Μας είχε πει από την αρχή ότι θα καταθέσει προς το τέλος τα χρήματα. Αυτός διαχειρίζεται τα οικονομικά του. Προσωπικά δεν έχω καμία ανησυχία».

Για τις υποσχέσεις που έχουν δοθεί, υποστήριξε: «Η ιστορία δείχνει άλλα πράγματα. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε και όλα γίνονται. Μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό από τα δρομολογημένα. Αλλά η πεποίθησή μας είναι ότι όλα θα πάνε καλά».

Για το αν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο, σημείωσε: «Υπάρχει εναλλακτικό πλάνο, αλλά δεν υπάρχει λόγος να πούμε γι’ αυτά τώρα. Σε περίπτωση που δεν έχουμε ευτυχή κατάληξη, τότε θα δούμε και την εναλλακτική μας σαν επιτροπή».