Βαθμολογία

Πιέζει ο χρόνος τον Παναιγιάλειο

Στασιμότητα επικρατεί τις τελευταίες μέρες στον Παναιγιάλειο όσον αφορά το χτίσιμο της ομάδας της νέας σεζόν. Συζήτηση με τον Χρήστο Παρασκευόπουλο δεν έχει γίνει, όπως και με τους περισσότερους παίκτες που έκλεισαν τη χρονιά που μας πέρασε.

Τσάπαλος, Στίκας και Ντέμο είναι τα τρία συμβόλαια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή με τους Γκοτσούλια και Μπουρλάκη να έχουν ενημερωθεί ότι πρόθεση της ομάδας είναι να τους κρατήσει, όπως και τον Γκούφα. Με τον τελευταίο, πάντως, ακόμη δεν έχει γίνει συζήτηση.

Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που θα ήθελαν να αγωνιστούν και τη νέα σεζόν με τα μελανόλευκα. Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Σπίνουλας και Σκαρτσίλας είναι μερικά από τα παραδείγματα, αφού εκτιμούν πως δεν υπάρχει λόγος να αποχωρήσουν και να διαλυθεί μία ομάδα που έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο στον δεύτερο γύρο.

Το θέμα, όμως, είναι πως ο καθένας από τους παίκτες ζητά και εγγυήσεις. Πάνω απ' όλα θέλει να γνωρίζει ποιος θα είναι εκείνος που θα έχει τα ηνία στην επόμενη μέρα του Παναιγιάλειου, κάτι απολύτως λογικό. Και γι' αυτό ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει, αφού αρκετοί παίκτες έχουν ενημερώσει πως θα περιμένουν για λίγες μέρες ακόμη, αλλά στη συνέχεια αναγκαστικά θα κοιτάξουν αλλού, αν δεν υπάρξουν εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Να σημειωθεί, πάντως, πως ακούγεται έντονα ότι θα βρεθεί σύντομα λύση για τους Αιγιώτες.

a-sports.gr