Βαθμολογία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1st Larissa SOCCER Camp

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (15/6) το 1st Larissa SOCCER Camp που διεξήχθη στις άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις του Ελευθεραί από τους προπονητές αλλά και τους νέους ποδοσφαιριστές που έδειξαν μεγάλο ζήλο.

Για όλους εμάς που σκεφτήκαμε και διοργανώσαμε αυτό το Camp νιώθουμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και περισσότερο από την όρεξη των παιδιών που ήρθαν μέχρι από την Αθήνα!

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους προπονητές (Κώστα Ταξιάρχη, Θοδωρή Στεργιάδη και Λεωνίδα Κιόρογλου) που δέχθηκαν την πρότασή μας και έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Επίσης τους τεχνικούς Γιάννη Ζαλαώρα, Σάκη Θεοδοσιάδη αλλά και Θανάση Κουτσαφτίκη που ήταν κοντά μας. Επίσης ευχαριστούμε την ΕΠΣΛ που βρέθηκε στο Ελευθεραί.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά και κορίτσια που παρακολούθησαν το Camp καθώς και στους ανθρώπους της διοίκησης του Ελευθεραί και ιδιαίτερα στον Δημήτρη Ζιάκα!

Ευχαριστούμε τον καλό φίλο και φωτογράφο Κώστα Τσομάκο που ήταν κοντά μας! Τους χορηγούς: Νταλάκας (ταβέρνα), Οικονόμου (ζαχαροπλαστείο), Κούτσικος (νερά).

*Μετά από το πρώτο μας εγχείρημα θέλουμε να σας πούμε πως θα αξιολογήσουμε όλα όσα έγινα και να είστε σίγουροι πως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα το επαναλάβουμε με πολλές εκπλήξεις και βέβαια με μεγαλύτερη εμπειρία. Στόχος μας είναι να γίνει θεσμός για μία βδομάδα κάθε Χριστούγεννα και Καλοκαίρι.

Οι διοργανωτές: Χρήστος Γκατζούλης, Δημήτρης Πετρωτός, Βάσω Γκατζούλη.