Βαθμολογία

Θέλουν Μπιτάνγκ και τη νέα σεζόν

Να κρατήσουν και τη νέα σεζόν στο δυναμικό τους τον Κλάρενς Μπιτάνγκ θέλουν σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr στον Αγροτικό Αστέρα. Μπορεί στον Εύοσμο να μην είδαν όσα θα περίμεναν φέτος, αλλά αναγνωρίζουν στον Καμερουνέζο πως έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης και εξέλιξης και πως ήταν ένας πολύ καλός επαγγελματίας. Δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα, ενώ μπορεί να παίξει και σε αρκετές θέσεις.

Έτσι εντός των επόμενων ημερών θα γίνει η πρώτη επαφή μαζί του. O 23χρονος βρίσκεται στην πατρίδα του αυτές τις μέρες και θα ενημερωθεί για τις προθέσεις των «σταχυοφόρων». Το συμβόλαιό του ήταν μικρό και αυτό είναι ένα ακόμη στοιχείο που μέτρησε.

Από εκεί και πέρα, πιο προχωρημένη περίπτωση στα μεταγραφικά από κάθε άλλη φαίνεται πως είναι αυτή του Ζοάο Μενεγκούσο, καθώς έχουν γίνει με τον εκπρόσωπό του ακόμη και οι συζητήσεις για το οικονομικό.

Καλά πηγαίνει και του Νίκου Μπουτζίκου, ο οποίος θεωρείται μία ικανοποιητική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάτι καλύτερο τις επόμενες μέρες.

Ιεροκλής Στολτίδης και Κώστας Γεωργιάδης ούτως ή άλλως τις τελευταίες μέρες βλέπουν συνεχώς σε βίντεο παιχνίδια των παικτών που τους έχουν προταθεί για να έχουν πλήρη άποψη. Ένας εξ αυτών είναι και ο Γιώργος Σμίλτος του Κισσαμικού.

Τέλος, οι Θεσσαλονικείς εκτιμούν πως ο Απόλλων Σμύρνης τους χαλάει τα σχέδια, αφού λόγω εκείνου αναμένεται να χάσουν δύο σημαντικούς στόχους που είχαν. Ο ένας είναι ο Μπράνισλαβ Νίκιτς, ο οποίος σύμφωνα με τους ανθρώπους του Αγροτικού έχει πρόταση καλύτερη οικονομικά από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» (σ.σ. την προτιμά και λόγω Αθήνας και στόχων), ενώ δεν φαίνεται πως θα αποχωρήσει από τη Ριζούπολη ο Λάμπρος Στεργίδης. Ο τελευταίος ήταν αρκετά ψηλά στη λίστα του Αγροτικού.

a-sports.gr