Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Ανυφαντάκη ο Πανθρακικός

Στον πάγκο του Πανθρακικού θα είναι και με τη… βούλα τη νέα σεζόν ο Κώστας Ανυφαντάκης. Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής, ο οποίος εργαζόταν από το καλοκαίρι του 2014 μέχρι και πριν από λίγους μήνες (Δεκέμβριο τυ 2015) στην Καβάλα ενώ παλαιότερα είχε περάσει από ΕΑΡ και Επισκοπή, είναι ο νέος τεχνικός των «πράσινων», με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την Τρίτη (14/6) την πρόσληψή του. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Παναγιώτης Διακάκης, όπως έγινε επίσης γνωστό. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Κώστα Ανυφαντάκη. Άμεσος συνεργάτης του κ. Ανυφαντάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα είναι ο κ. Παναγιώτης Διακάκης.

Ο νέος τεχνικός του Πανθρακικού προέβη στην ακόλουθη δήλωση στο panthrakikos.com: 'Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Πανθρακικού για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Στο νέο κύκλο που αρχίζει πλέον για τον Πανθρακικό, έπειτα από τον υποβιβασμό της ομάδας, η πρόκληση που παρουσιάζεται μπροστά μας είναι να δουλέψουμε σκλρά για να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό, φιλόδοξο, με υψηλό κίνητρο'».